Más mit tenne, teljesen kiégtem albérlet téren. Valami jó tipp?
2 éve lakom ugyanebben az albérletben, ezalatt már vagy 10 ember cserélődőtt körülöttem (elküldték, mert a haverjai miatt kihívták a rendőrséget, összeköltözött a párjával, itt hagyta a sulit, mert nehéz volt, elköltözött fix áras helyre stb). Most már teljesen kivagyok, hogy nincs fix ember körülöttem, hol azon aggódom,h úristen drága lesz a z albérlet, mert csak ketten vagyunk 4 helyett, hol felhúznak, mert az egyiknek kutyája van (szeretem az állatokat, de ő bolhás s panel lakásban vagyunk, nem kertesben, a szőre durván hullik, a kakiját az erkélyről nem mindig szedi össze a gazdája és bűzlik) Az illető napokig gyűjti a mosogatni valóját, s csak erősebb rászólásra hajlandó elmosogatni, fogja csak úgy hipp-hopp felhívja a haverjait, elfoglalják a közös helyéségeket stb..A másik ki van akadva,h én állandóan veszekszem ezzel az egyénnel, mert nem bírom,h csak úgy hipp és hopp kitalál valamit meg,h koszos a helység, de abba már belefáradtam, hogy albérlő társakat keressek, aki nem dohányzik, nem rendez bulikat, s nem áll a tetejére a lakás, mire hazaérek suliból vagy munkából, hiába előtte takarítottam ki,h munka után ne keljen.
Egyedül nem tudnék albit fizetni, nézegettem, de Nyh nem épp az olcsó albikról híres.. :/ Fix 30-ast meg nem találok, ha tudnék fizetnék 50ezret is, csak nyugalmam legyen...DIákhitelt, ha felvennék csak az albire lenne elég, de így is sokat kell melóznom suli mellett, ami vizsgaidőszakban húzós.

Én igen, a tulaj már feladta úgymond a követését ennek.
Mondta, hogy ha gond van szóljunk.
Meg annyi,h a távhő nyáron is drága és örülök, ha van aki fizet, de ennyire sose faragtunk még rá.
Nyh, mint Nyíregyháza?
Nekünk pont az a problémánk (mi vagyunk a bérbeadók), hogy nem találunk egy normális embert aki nem dohányzik, rendet rak maga után, nem hagyja egyfolytában égve a villanyt, nem hoz fel ott aludni (és még ott is tusol), stb... úgy h egy szót sem szól róla.
Igen, mint Nyíregyháza.
Hozzám csak párom jár fel szombatonként,akkor itt alszik s le tusol, de mielőtt bárki beköltözött ezt közöltem, s mondtam,h zavarja ráfizetek egy ezrest (bár annyi vizet nem használ, villanyt meg égetnék egyedül is, ha kell, meg a lap topom megy, tv-t nem nézek szinte semmit, hiába az enyém, de ráfizetném, mert ennyit bőven megér :), de nem kérték, bár ezek után nem is fizetnék nekik, mert egy csomót takarítok utánuk, meg a szomszédtól én kértem bocsánatot a cigi miatt, vettem egyedül wc papírt, mert ők nem képesek rá, égek a barátaim előtt, hogy eddíg tisztaság volt, most meg már nem, csak ritkán, hiába takarítok, mire végzek az eleje megint koszos stb....)
Ha tehetném mennék innen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!