Menjek vagy maradjak? A gondjaim apróságok, de hosszú távon idegesítőek tudnak lenni.
Albérletben lakom, három másik egyetemistával, az egyik közülük a főbérlő. Eddig minden szép és jó volt, jóban vagyunk, de ha a lakásról van szó, már vannak gondok. Pl. a főbérlő szinte naponta hagy kis üzeneteket pl. a fürdőben, hogy spóroljunk a vízzel (megjegyzem, rendes meleg víz sincs...) A piszkos dolgokra (pl. szemetes, WC) cédulát ragaszt, hogy mossuk meg (amíg kiírta, le is törölhette volna). Eleve úgy viselkedik, mint valami nagyfőnök. Nem azt mondom, én megcsinálok mindent, normális dolog, hogy rendet tartok magam körül. De legalább kérjen meg, ne ilyen hangnemben üzengessen. Komolyan, már turbo módban tusolok, hogy ne legyen kifogása...
Másrészt tudom, hogy gondok máshol is lennének. Itt hatalmas előny, hogy közel vagyunk a sulihoz, minden van, ami kell, vagyis ezeket leszámítva tökéletes minden. Ti mit tennétek?
Cselédnek azért nem néz, ő is megfogja a munka végét.
Egyébként beszéltünk róla, már visszavett egy kicsit, de mint kiderült, az egyik lakótársamnak szóltak a cetlik, aki viszont tényleg soha semmit el nem pakol maga után, és vagy egy órát folyatja magára a vizet... Na erre meg én azt mondtam, hogy akkor mondja meg neki, mert a cetliket nem csak ő olvassa...
Úgyhogy megegyeztünk, hogy cetlizés nincs, mindenki mindent megmond az érintettnek, stb. Meglátom, mi lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!