Albérlet a VI. kerületben vagy közel hozzá?
Sziasztok
Sikerült végre viszonylag jól fizető munkát találnom a VI. kerületben, viszont vidéki vagyok szolnok megyei, utoljára 5. osztályos koromban voltam a fővárosban szóval nem vagyok képbe. Oda kellene költöznöm albérletbe, a kérdés csak az, hogy tudnátok e nekem ebbe segíteni, mert nem ismerem a környéket, a közlekedést ott. Szóval ha nem a VI. kerületben találok albérletet akkor hol keressek melyik kerületben, hogy időben odaérjek a munkahelyemre tömegközlekedéssel? Honnan a legmegközelíthetőbb, és persze beleszámítva azt hogy viszonylag normális környék legyen?
Segítenétek nekem ebben?
Egyébként milyen hely a VI. kerület?
Várom a válaszokat. Előre is köszi.
21/F
Üdv!
Köszi a választ!
A vörösmartyn lenne a munkahely!
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Most nézegettem ott albérletet, de ahogy látom ott még egy bútorozatlan albérlet is drágább mint a VI. kerületben... Tudsz esetleg segíteni abban, hogy melyik közeli kerületben találok olcsóbb megbízható albérletet tekintettel arra, hogy a közlekedés könnyen megoldható legyen a VI. kerületbe a Vörösmarthy utcára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!