Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mondana valaki megbízható...

Mondana valaki megbízható ingatlanirodát?

Figyelt kérdés
Budapesten szeretnék szobát bérelni, de ez ingatlaniroda nélkül szerintem esélytelen. Légyszíves írjatok egy két jó tippet, hogyan találhatnék:)
2013. szept. 26. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
GOOGLE 0-24-ig
2013. szept. 26. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:
De értelmes vagy, engedd meg hogy megtapsoljalak.
2013. szept. 26. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Pedig nem mondott hülyeséget. A legnagyobb és legjobb ingatlaniroda (is) a google. Próbáld csak meg.

Nem tudom hány éves vagy de 20-30 év között rengetegen élnek így, szerintem nem lesz nehéz találnod valamit.

alberlet.hu-n is sok ilyen hirdetés van. Hajrá, sok sikert :)

2013. szept. 27. 00:38
 4/6 A kérdező kommentje:
hát evidens, hogy y google-vel kezdtem de csak zsákutcába futottam eddig. vagy elkelt már, vagy ez a "fizess hétezret és kapsz pár címet ami talán jó lesz" veszi fel a telefont..
2013. szept. 27. 00:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen tudom, de ne add fel. A rengeteg sz@r között meg fogod találni a számodra megfelelőt, valósat, ami nem átverés és nem is kerül egy vagyonba.
2013. szept. 27. 02:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Online hirdetőoldalakon keresgélj. Alberlet.hu, expressz.hu, stb.

Elsősorban tulajdonostól próbálj bérelni. Ha mégis ingatlaniroda hirdetne, akkor ellenőrizd az adatait: online cégnyilvántartás, stb. Nyilván ha valami pálmás szigetre van bejegyezve a cég, akkor ne fáradj vele...

Ma már van Google streetview itthon is. Nézd meg, hogy az ingatlanirodának van-e hivatalos címe, illetve van-e kirakva cégér a megadott címen. Erősen gyanús ha nincs cégére, vagy nincs is hivatalos címe.

Ha férfiként keresel szobát, az nagyon nehéz lesz, mivel mindenhová nőt keresnek.

2013. szept. 29. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!