Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miként lehet eljárni ingatlan...

Miként lehet eljárni ingatlan csaló (k) feljelentése ügyben?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!

2013. szept. 25. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Bemész a rendörségre és feljelented öket.
2013. szept. 25. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet sehogy :( Biztos aláírtál egy papírt , számlát kaptál ! Ezek általában úgy vannak megfogalmazva...... Ők mindent megettek . A sünök meg meghuzigálják a vállukat ,, mennyen a szerződéssel polgári bíróságra .
2013. szept. 25. 19:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem húztak be ezek a csőbe, csak épp ingatlant keresek és ahogy böngésztem az oldalakat, észrevettem hogy nagyon sok a csaló, akik más valós ingatlan hírdetését lelopják, és áll néven hírdetik. Akit esetleg meg érdekelne az ingatlan és megnézné, annak egyszeri 7000 Ft "regisztrációs díj" ellenében megteheti. Persze lakást nem tud megnézni, mert ezek a csalók kitalálnak minden féle kamu ürügyet.. Nos gondoltam egy két ilyen emberkét lebuktatnék.. Már az irodájukat is (mert hogy ezeknék meg az is van) tudom hol van.
2013. szept. 26. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyen elszántsággal nehogy megbuktasd orbán viktor kormányát, főleg ha tudsz mindent a csalásról :DDDDDDDDDDD
2013. szept. 26. 16:26
 5/5 A kérdező kommentje:
-.-'...
2013. szept. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!