Szerintetek az milyen hogy a főbérlőnk mindig be jön a lakásunkba még akkor is mikor nem vagyunk itthon?
Már nem nagyon vannak főbérlők, inkább bérbeadó.
De akárhogy is nevezzük, a tudtotok nélkül semmi keresnivalója a lakásban! Persze kikötheti,hogy megy időnként ellenőrizni, de csakis veletek egyeztetett időpontban! Üljetek le vele és beszéljétek meg, hiszen hiába az ő tulajdona, jelenleg ti vagytok a használók, és tulajdonképpen birtokháborítást követ el!
Tulajdonos, bérlő van !
Általában csak okkor szoktak a tulajok sűrűn bejárkálni amikor a delikvensek elkezdik a most nincsen pénz de majd lesz az ígéretből hazugságot zengeni :)))
Szerintem nem csak akkor járnak be egyes tulajok, amikor nem fizet a bérlő. Egyetemistaként rendesen fizettem mindig az albit, és volt olyan főbérlőm, aki a szomszéd lakásban lakott, és nem egyszer vettem észre, hogy máshol van a holmim mint ahol hagytam. Turkált a cuccomban, rendezkedett a lakásban, ha nem voltam otthon. Elég hamar le is léptem tőle Persze tagadta, hogy bejárt volna hozzám.
Most már a másik oldalon állok, mi adunk bérbe egy lakást, és eszembe sem jut felmenni a lakásba. Szerintem ez egyszerűen szemétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!