Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek az milyen hogy a...

Szerintetek az milyen hogy a főbérlőnk mindig be jön a lakásunkba még akkor is mikor nem vagyunk itthon?

Figyelt kérdés
ma nem mentem dolgozni, és a főbérlőnknek is van kulcsa,aludtam mert éjszakás voltam,erre hallom hogy valaki feszegeti a zárat,de végül be jutott ki volt az a főbérlőnk? szerintetek nem durva mi lakunk itt.. és még akkor is be jön ide ha nem vagyunk itthon sztem ez kicsit durva,és elő van hagyva a pénz minden.. azért durva hogy a fő bérlő bejárkál..:S

#főbérlő #mindig be jön
2013. jún. 28. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Már nem nagyon vannak főbérlők, inkább bérbeadó.

De akárhogy is nevezzük, a tudtotok nélkül semmi keresnivalója a lakásban! Persze kikötheti,hogy megy időnként ellenőrizni, de csakis veletek egyeztetett időpontban! Üljetek le vele és beszéljétek meg, hiszen hiába az ő tulajdona, jelenleg ti vagytok a használók, és tulajdonképpen birtokháborítást követ el!

2013. jún. 28. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Némi hasznos dolog:

[link]

2013. jún. 28. 18:03
 3/7 TappancsMancs ***** válasza:
Igen lényegében mint Harkonnen írta. A lakás jogos lakója csak indokolt esetben köteles beengedni a tulajdonost. Nyugaton ez úgy megy, hogy a tulaj küld vagy bedob egy levelet, hogy mikor és miért jönne és az megfelel e. Vagy telefonon egyeztetne. Nálunk nem tisztelik sajna megfelelően a tulajok a privát szférát és azt hiszik a tulajdonos bármit megtehet. Elég modortalan szokás.
2013. jún. 28. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
32%

Tulajdonos, bérlő van !

Általában csak okkor szoktak a tulajok sűrűn bejárkálni amikor a delikvensek elkezdik a most nincsen pénz de majd lesz az ígéretből hazugságot zengeni :)))

2013. jún. 28. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak akkor járnak be egyes tulajok, amikor nem fizet a bérlő. Egyetemistaként rendesen fizettem mindig az albit, és volt olyan főbérlőm, aki a szomszéd lakásban lakott, és nem egyszer vettem észre, hogy máshol van a holmim mint ahol hagytam. Turkált a cuccomban, rendezkedett a lakásban, ha nem voltam otthon. Elég hamar le is léptem tőle Persze tagadta, hogy bejárt volna hozzám.

Most már a másik oldalon állok, mi adunk bérbe egy lakást, és eszembe sem jut felmenni a lakásba. Szerintem ez egyszerűen szemétség.

2013. jún. 29. 09:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Mi minidig fizetjük minden hónapban... szval
2013. jún. 29. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem költöztök el? Tényleg mit mondott, hogy épp csörtet be a lakásba, te meg ott alszol?
2013. jún. 30. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!