Shelli kérdése:
A tulajé a gyümölcs a fáról?
Figyelt kérdés
Tegnap este 8 -kor beállítottak hogy jöttek cseresznyét szedni..... ez így nem oké ugye??? Ha a bojler elromlik azt is nekik kell fizeti nem???2013. jún. 23. 14:17
1/6 anonim válasza:
Ha esetleg leírnád érthetőbben a dolgot...
Amúgy ha a fa a kerítésen belül van akkor a tulajé. Ha a ház előtt van, akkor mindenkié.
2/6 anonim válasza:
Attól hogy albérlők vagytok, ettől függetlenül az Ő tulajdonukat képezi a cseresznye, hacsak nem lett megbeszélve hogy lehet szedni mindent amit akartok
Bojlert meg javítási munkákat úgy tudom állják, kivéve ha nem tartósan vagytok bérlők, mert akkor nyilván nektek kell megoldani
4/6 HátÉnKiMás válasza:
Szerintem is a tulajé a fa.A bojlerrel meg nem tudom mi a helyzet elvileg azt is neki kéne állnia kivéve ha ti rontottátok el(bár ez elég elképzelhetetlen:D)
5/6 anonim válasza:
Ez bonyolult, a cseresznye a tulajé, viszont az albérletbe nem mehet be magától mert lakhatási jogotok van.
6/6 A kérdező kommentje:
Ez egy különálló kertes ház. Soha nem jönnek ide, én locsolok, füvet nyírok stb. Akkor a fű sem az enyém nem?
2013. júl. 19. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!