Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mi a velemenyetek a 8. ker...

Mi a velemenyetek a 8. ker Jozsef krt. Rol? Veszelyes kornyek? Odakoltoznetek alberletbe?

Figyelt kérdés

#VIII. kerület #jozsef krt
2013. máj. 17. 10:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Konkretan a Kisfaludy utca erdekelne :)
2013. máj. 17. 10:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Élhető. Vannak ott is olyan emberek akik nem szocializálódtak rendesen, de ezt szinte már sehol sem tudod kivédeni. Mivel gondolom ott találtál olcsón albérletet, ezért inkább azt mondanám, hogy próbáld ki. Ha gondjaid lesznek, akkor nézz másik helyet. Én is laktam ott! :)
2013. máj. 17. 11:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Hat igen viszonylag olcson es olyat h belulrol szepen kicsinositott. Kivulrol nemtudom milyen a lakohaz ma nezzuk meg. A kozlekedesen felek..blaha miatt, meg azon h kipakoljak a lakast mire hazaerunk :( de most kicsit megnyugtattal:)koszi!
2013. máj. 17. 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Kerüld el jó messzire. Putri az egész környék.
2013. máj. 18. 12:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Kisfaludy utca a Corvinnál van, mi köze a Blahához? De amúgy lakik arra ismerős, nem vészes környék.
2013. máj. 20. 10:59
 6/10 anonim válasza:

Szia, én a Vajdahunyad utcában laktam éveken keresztül és semmi rossz dolog nem történt velem.

Azt azért hozzá kell tennem, hogy férfi vagyok és 1.9m magas.

Mivel közel van a körúthoz, nem veszélyes.

Még éjszaka is ki lehet menni, bár olyankor siess és ne nézelődj jobbra-balra!

2013. máj. 24. 14:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem mondanám kifejezetten veszélyesnek, inkább undorító... Pest belvárosa, minden féle ember megfordul arra, az utca büdös, koszos, tele van minden okádással, köpettel, én nem bírnám. Bár annyi előnye van a zöldebb üvezetekel szemben, hogy nincs kutyasz_r. Azon kívül semmi.
2013. máj. 28. 22:14
 8/10 anonim válasza:
Nem fognak elég összeszurkálni 200 forintért, de ahogy már előttem leírtak elég putri koszos környék, én nem költöznék oda.
2013. máj. 30. 11:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem költöznék oda. Ha nem feltétel a belváros, akkor inkább nézz szét a közvetlen környékén. A József krt, Blaha, Corvin, Népszínház, és úgy az egész belváros tele van cigányokkal, négerekkel, arabokkal... Ami meg éppen nincs, az drága, és ott is ugyanúgy vannak, csak 1-2 utcával arrébb.
2013. jún. 6. 12:05
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, nem oda költöztem :D
2013. júl. 19. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!