Főbérlő vagyok, budapesti panel lakásomat 4 főiskolásnak adtam ki fix áron, amely tartalmazza a rezsit is. Úgy gondolom, havi 3 köbméter hideg és 3 köbméter meleg víz a reális fogyasztás négyüknek. Ti mit gondoltok erről?
Az elvárás reális, csak kérdés, kinek a normái szerint...a diákok előbb-utóbb fellázadnak.
Az életed keseríted meg, ha állandóan azon rágódsz, már megint fél órája áll valamelyik a zuhany alatt.Vagy mégis nagymosás van? Valamelyiknek hasmenése van, mert már nyolcadszor húzzák le...
sztem 1,5 m3 nem nevezhető reálisnak.
ahhoz azért elég durván kellene spórolniuk a vízzel...
most nem azon kell aggódni, hogy fogják e pocsékolni a vizet, pont azért akar velük sztem megállapodni, hogy mennyit fogyasszanak.
"Az elvárás reális, csak kérdés, kinek a normái szerint" sztem ez abszolút irreális. jó, neked aki szintén bérbe adod a lakásod, az az érdeked, hogy amennyire csak lehet korlátozd a fogyasztást. DE: azért vannak bizonyos határok... és 2x3 m3 4 felnőtt emberre leosztva igen csak kevés.
Mi 3-an vagyunk:2 felnőtt és 1 gyerek és 9m3 a vízfogyasztásunk.
Sztem amit te akarsz,az irreális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!