Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Főbérlő vagyok, budapesti...

Főbérlő vagyok, budapesti panel lakásomat 4 főiskolásnak adtam ki fix áron, amely tartalmazza a rezsit is. Úgy gondolom, havi 3 köbméter hideg és 3 köbméter meleg víz a reális fogyasztás négyüknek. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 12. 17:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Fix áron adtam ki, éppen ezért kell velük megállapodnom egy reális havi fogyasztásban. Ezért kérdeztem, hogy fejenként az a havi 1,5 köbméter reális-e.
2013. ápr. 13. 09:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Vagyis reális-e az az elvárás, hogy annál többet ne nagyon fogyasszanak?
2013. ápr. 13. 10:15
 13/21 kovpet ***** válasza:
De ebben mi a jó? Miért nem lehet a tényleges fogyasztást leosztani?
2013. ápr. 13. 10:50
 14/21 anonim ***** válasza:

Az elvárás reális, csak kérdés, kinek a normái szerint...a diákok előbb-utóbb fellázadnak.

Az életed keseríted meg, ha állandóan azon rágódsz, már megint fél órája áll valamelyik a zuhany alatt.Vagy mégis nagymosás van? Valamelyiknek hasmenése van, mert már nyolcadszor húzzák le...

2013. ápr. 13. 13:18
 15/21 anonim válasza:

sztem 1,5 m3 nem nevezhető reálisnak.

ahhoz azért elég durván kellene spórolniuk a vízzel...

2013. ápr. 13. 15:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez baromi kevés szerintem..
2013. ápr. 13. 15:46
 17/21 anonim válasza:

most nem azon kell aggódni, hogy fogják e pocsékolni a vizet, pont azért akar velük sztem megállapodni, hogy mennyit fogyasszanak.

"Az elvárás reális, csak kérdés, kinek a normái szerint" sztem ez abszolút irreális. jó, neked aki szintén bérbe adod a lakásod, az az érdeked, hogy amennyire csak lehet korlátozd a fogyasztást. DE: azért vannak bizonyos határok... és 2x3 m3 4 felnőtt emberre leosztva igen csak kevés.

2013. ápr. 14. 14:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Én egymagam elhasználok egy hónap alatt 3 m3 vizet.
2013. ápr. 15. 08:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Mi 3-an vagyunk:2 felnőtt és 1 gyerek és 9m3 a vízfogyasztásunk.

Sztem amit te akarsz,az irreális.

2013. máj. 29. 14:19
 20/21 anonim válasza:
Én négy évig laktam fix áras albérletben, összesen négyen laktunk mindig a lakásban, lányok. Soha nem volt probléma hogy sok lett volna a számla, mivel aki normális az ugyanúgy spórol mindenhol mint otthon, nem folyatja a vizet,nem hagyja úgy a villanyt stb. Tehát az első dolgod hogy normális bérlőket találj :D
2014. jún. 15. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!