19éves srác vagyok különszeretnék költözni szüleimtől havi 100. 000ft ot keresek egyedül menne nekem egy albérlet?
Szerintem is jobban járnál azzal, ha egyelőre csak szobát bérelsz, vagy akár közös szobát valakivel.
Pesti viszonylatban, egy szoba rezsivel kb 45-50k körül mozog, ha közösen laktok benne valakivel, akkor 25-30k körül is kijön, és cserébe még félre is tudsz tenni valamennyit.
Néhány tipp:
- Megteheted, hogy vagy csak fél szobát bérelsz, ez is elég a legszükségessebbekre, - vagy a már javasolt "szobát felesbe" megoldás, - olcsóbbak mint egyedül egy egész.
- Albi és albi között nagy különbség van, árban is, - keresni kell, sokat megnézni...
- Ha odafigyelsz a spórolásra, egyre ügyesebb leszel...
- TIPPEK MINDEN SPÓROLNI AKARÓNAK:
Hiszi, vagy nem, aki nem próbálta, - csak krumplipürén meg lehet élni, azt hiszem a legolcsóbb kaja, (- hónapokig azon éltem, semmilyen hiányérzetem nem keletkezett és nagyon ízlett a napi többszöri étkezés. Tejet tartalmazzon, -> ...fehérje komplettálás témája!)
2. helyezett az olcsósági versenyben, liszt - szódabikarbónából házi kenyér, - jobb lehet mint a bolti, (de hamarabb romlik) - aztán jönnek a tészták, meg figyelembe ajánloma fonott kalácsot.
Legyen szövetségesed, aki az éhhalál előtt, mindenképpen ad, legalább krumplira.
/Remélem nem voltam off./
Bocs, de 19 évesen miért létkérdés külön menni? Kalandvágyból, vagy mert akkora konfliktusok vannak? Azért ezt érdemes magadban tisztázni, mert a magány is elég rossz tud lenni.
Egyébként tanulj meg helyesen írni, a külön szeretnék az 2 szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!