Albérletet keresünk, bevalljuk, hogy a férjem dohányzik?
Szerintem akkor célszerű elmondani amikor megnézitek a lakást, mert ha így ránézésre jó benyomást keltetek a tulaj szemében nem hinném hogy egy ilyen kis dolog miatt balhézna.
Mi amikor a barátnőmmel kerestünk lakásokat 10-ből 9 tulaj letojta sőt volt olyan hely ahol megkérdezte hogy dohányzunk-e és mondta hogy igen és megkínált cigivel is a lakásban amikor kicsit beszélgettünk a részletekről.
Ahol most lakunk dohányozhatunk bent tulajt nem érdekli.
Eddig 2 albérletben laktunk és sehol sem kérdezték,hogy dohányzik-e valaki.
Az egyik helyen nem volt erkély,így a párom a ház előtt dohányzott,ahol most vagyunk ott meg az erkélyen teszi,a lakásba nem jut be a füst.
"vagy a szomszéd elkezd óbégatni,hogy bemegy a füst a lakásába,és meghergeli a tulajt..."
Ilyen erővel akkor a ház előtt sem cigizhetne,ha kivennétek a lakását,mert az is zavarhatja a szomszédot!
Nem kell ennyire túl reagálni egy albérletet.
A szomszédok nem fognak azzal foglalkozni,hogy ti mit csináltok és nem tesznek jelentést a tulajnak,egészen addig míg nem zajongtok képtelen időpontokban-de azt hiszem ilyenkor érthető is.Előző voltam egyébként.
Hát...Lehet túlparázom?
De a legtöbb helyn kb 3 felkáltójellel nagybetővel van,hogy nemdohányzóknak.
Az erkélyről meg annyit itt is van számtalan kérdés,hogy feljelenthetem-e a szomszédot mert dohányzik az erkélyen és bejön a füst...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!