Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Jár valami albérlet-támogatás...

Jár valami albérlet-támogatás vagy van valami otthon ahova mehetnék?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, Veszprém megyében lakom, és szeretnék új életet kezdeni. Párommal élek jelenleg, de egyedül szeretném folytatni tovább. Van valami albérlet-támogatás? Sajnos munkám nincs, de remélem januárban lesz. Anyukámékhoz semmiképp nem szeretnék menni, hagyjuk, hogy miért, örülök, h onnan megszabadultam. Más rokonaim is szűkösen laknak a házaikban. Hova fordulhatnék?

32 ezer Ft bevételem van 10 ezret tudnék albérletre szánni, így maradna kajára is. Van ilyen otthon vagy bérház vagy csak 1 szoba a környéken?

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

24/N

#otthon #albérlet #albérlet-támogatás
2012. dec. 13. 18:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nézelődtem,de tényleg esélytelen 10 ezerért még csak szobát is találni, pláne ha ebben a rezsit is belegondolod.Ebből a rezsi sem jön ki,tehát ingyen kéne lakjál valahol, ilyen ugye nincs.

Szóval előbb mindenképp munkát kell találnod, arra feküdj rá nagyon, bár ez az idén,így év végén már igen nehézkes.

2012. dec. 15. 07:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Mint már írtam, keresd meg a városok szociális osztályait és kérvényezz szociális bérlakást!

Ez ingyenes és valahol lehet hogy adnak. Ez kijöhet 10ezerből!

Mivel Veszprém megyei vagy így hirtelenjében a veszprémit kerestem ki neked:

[link]

2012. dec. 15. 09:57
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a segítséget. Esetleg megpróbálok még kötni öröklési szerződést, hátha van idős ember aki segítségre szorul. Hallottam ilyenről. Van aki igényli is az ott lakást csak fizessen a rezsiből valamennyit, a szobáért nem kell. Az is már nagy könnyedség lenne.

Azért is akarok külön menni, mert alakulóban van valami, de hát 2 hét után nem lehet ezt elvárni senkitől, h költözzön össze velem ráadásul így, mit gondolna már. :(

2012. dec. 15. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!