Hogyan kell kiszámolni az áramhasználatot (eon) albérlet esetén?
Sziasztok!
Albérletben élünk a feleségemmel és az érdekelne, hogy a villanyszámlát, hogyan kell kiszámolni nekünk? 14000 Ft-ra jön ki már 2. hónapja a számla, ez így nagyon soknak tűnik..
Az óraállás le van olvasva havonta, amikor jön a számlákat rendezni.
1 kwh kerül 60 forintba kb
mennyi a havi fogyasztásotok?
A csekken 149 Ft/kWh szerepel. Nem használunk klímát, hetente 2× mosunk, alig vagyunk itthon. Ezért nem értjük miért ennyi.
Elképzelhető, hogy rossz a mérőóránk? Több ismerőst is megkérdeztünk, akik hasonlóan fogyasztanak, mint mi, és náluk 6000-7000 Ft között alakul a számlájuk.
149/kwh lehetetlen,az majd 3 kwh-nyi fogyasztás
eonhoz be kell menni szépen,és visszamenőleg is visszakérni
Utolsónak:nem lehetetlen ennyi fogyasztás,nekünk is 136KWh volt előző hónapban és 6700Ft körül fizettünk.
Sőt,tegnap volt egy kérdés,hogy kinek mennyi az áramszlája,mert a kérdezőnek 210KWh! havonta.
Na itt is van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
Ja,bocsi,elnéztem,azt hittem,hogy a havi fogyasztásra vonatkozik,hogy az 149KWh!
A 149FT/KWh az brutálisan sok!Valami nem stimmel,menj be az EON-hoz,ill. ha nem a ti neveteken van a mérő,akkor a tulajnak kell szólni.
7:34 vagyok
150 Kw-ot elfogyasztani nem sok,mi múlt hónapban 250et fogyasztottunk,mert ment a klima mindenütt.Nem is csodálkoztam a tizenezres számlán.
De a kérdező kw-onkánt fizet 150Ft-ot,ami hülyeség.
Nézz utána,ki ne fizesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!