Győr városban milyen áron lehet albérletet kapni? Milyet és mennyiért?
Attól fögg hol és hogyan szeretnéd.
Ha csak magadnak, akkor olyan 40-50 ezer + rezsi, de ha egyetemista lennél akkor azt szokták, hogy egy lakás 4-5 emberre adnak ki, és olyan 10-12-14 körül van a bérlet+ rezsi ráeső része.
Főleg az egyetem körül van soksok albérlet lehet válogatni, de időben le kell foglalni! (Július vége, aug eleje).
Szeptemberre már a "selejt" marad: nagyon xarok vagy a drágák.
Én is beleestem ebbe nem vettek fel koliba, és amíg a méltányossági kérelmet intéztem (amit nem tudtam, hogy 1 hét vagy 3 hónap...) addig kellett egy hely.
Végül 2 hetet voltam, de egy borzalom volt. Drága szutyok hely volt, és a maminak vastagon fogott a ceruzája.
Meg is lopott 5000 forinttal, de akkor már úgy voltam, hogy "el innen el azonnal"...
Ne add fel rögtön. Találhatsz olcsóbb albérletet is, jót, attól függ merre dolgozol majd.
Én az egyetemista szempontból néztem, ott pl. Marcal II.-n lévő albi lehet, hogy olcsóbb lenne, de végigbumlizod a várost mire beérsz. Ezért viszik a drágább albikat.
Gondolom egyedül nem kellene egy 2-2,5 szobás albi :)
Még meg gondolom.
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!