Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 4.kerulet nyár utca milyen...

4.kerulet nyár utca milyen környék? Erdemes ott panelt venni? 10 emeletes 9. Emeletén 53nm 52 mft Megeri?

Figyelt kérdés

okt. 28. 07:29
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

53 négyzetméter panel 52 millióért?🤣🤣🤣

Ha nekem lenne 52 millióm nem a fővárosban vennék lakást/házat.

De ezt neked kell eldönteni.

okt. 28. 08:17
 2/8 anonim válasza:
17%
Uramatyám! Egy ismerős az Oktogonnál adott el lakást ennyiért, nem a putrifalva újpesten!
okt. 28. 08:57
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Jó környék. Közlekedés is rendben hisz közel a metró és tele van zöld övezettel
okt. 28. 10:28
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
Valóban a belvárosban is vannak 6-700 000 Ft/nm-ért is TÉGLA, díszes, nagy belmagasságú lakások, de még villák is kertvárosban (Tisztviselőtelepen pl.).
okt. 28. 16:01
 5/8 A kérdező kommentje:

2 es akkor az ismerosod jó nagy luzer mar bocsi,belvarosban egy normalis lakás ami nem putri 50 nm 65 mft csak mondom

Jo a putri az más,de mi nem ujjitjuk 2 évig hogy lakhato legyen es sajnos 65 millom nincs

okt. 29. 07:11
 6/8 A kérdező kommentje:

4 es persze vannak csak normalis futes eppen nincs a nagybelmagu lakásokban 500 éves gazkonvetor van meg padlo fűtés amire a gatyadat rafizeted

Itt meg távho van

okt. 29. 07:13
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Belvárosban, Oktogonnál akkor sem laknék, ha fizetnének érte. Újpesten én remekül elvoltam 50 évig.
okt. 29. 18:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Most a 13 keretben lakunk a pozsonyi uton egy "elit " hazban

Ugy latszik en nem vagyok eleg sznob ide,ujpest jobban tetszik

Ezvan

okt. 30. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!