4.kerulet nyár utca milyen környék? Erdemes ott panelt venni? 10 emeletes 9. Emeletén 53nm 52 mft Megeri?
Figyelt kérdés
okt. 28. 07:29
1/8 anonim válasza:
53 négyzetméter panel 52 millióért?🤣🤣🤣
Ha nekem lenne 52 millióm nem a fővárosban vennék lakást/házat.
De ezt neked kell eldönteni.
2/8 anonim válasza:
Uramatyám! Egy ismerős az Oktogonnál adott el lakást ennyiért, nem a putrifalva újpesten!
3/8 anonim válasza:
Jó környék. Közlekedés is rendben hisz közel a metró és tele van zöld övezettel
4/8 anonim válasza:
Valóban a belvárosban is vannak 6-700 000 Ft/nm-ért is TÉGLA, díszes, nagy belmagasságú lakások, de még villák is kertvárosban (Tisztviselőtelepen pl.).
5/8 A kérdező kommentje:
2 es akkor az ismerosod jó nagy luzer mar bocsi,belvarosban egy normalis lakás ami nem putri 50 nm 65 mft csak mondom
Jo a putri az más,de mi nem ujjitjuk 2 évig hogy lakhato legyen es sajnos 65 millom nincs
okt. 29. 07:11
6/8 A kérdező kommentje:
4 es persze vannak csak normalis futes eppen nincs a nagybelmagu lakásokban 500 éves gazkonvetor van meg padlo fűtés amire a gatyadat rafizeted
Itt meg távho van
okt. 29. 07:13
7/8 anonim válasza:
Belvárosban, Oktogonnál akkor sem laknék, ha fizetnének érte. Újpesten én remekül elvoltam 50 évig.
8/8 A kérdező kommentje:
Most a 13 keretben lakunk a pozsonyi uton egy "elit " hazban
Ugy latszik en nem vagyok eleg sznob ide,ujpest jobban tetszik
Ezvan
okt. 30. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!