Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Külföldi diáknak érdemes...

Külföldi diáknak érdemes kiadni albérletet?

Figyelt kérdés

Külföldi (főleg ázsiai, afrikai illetve magyarul nem beszélő európai) diákoknak érdemes kiadni albérletet?

Nem nagy rizikó? Nagyon szerteágazóak a vélemények ez ügyben.

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.

szept. 27. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem nagyobb rizikó, mint más diáknak, vagy egyéb egyedülálló embernek.
szept. 27. 16:38
 2/5 anonim válasza:
30%

Én tudom, te csak egy kérdést írtál ki, meg butamagyarként bambán nézel magad elé, de ez Európa és a Nagyvilág döntő részén RASSZISTA és PATKÁNY kérdés.

Éssel.

Tudom, nem érted.

szept. 27. 17:36
 3/5 SZTANN ***** válasza:
49%

A külföldi diák már eleve sokkal tájékozottabb, intelligensebb (ő már elindult és eljutott egy külföldi egyetemre!), mint az átlag magyar lakbérlő.

És igen, ez a kérdés ELŐÍTÉLETES, bugyuta, rasszista.

szept. 28. 08:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Az előítéletes ti magatok vagytok!

A lyukas zsebűeknek, irigyeknek, rosszhiszeműeknek lehet ez bugyuta kérdés, rasszista kérdés.

Akinek van értéke amiért MEGDOLGOZOTT, SPÓROLT vagy a felmenői MEGDOLGOZTAK, SPÓROLTAK és sok tapasztalata van egyébként albérletkiadásból - kivéve arról nincs amiről a kérdés szól - csak az okád ide.

Már adtam ki a lakást, vietnáminak, világi zsidónak (idővel derült ki ő mondta el, bár sejtettem), rommungrónak, határon túli magyaroknak (parciuminak, kárpátaljaiaknak), svábnak és különböző keverékeknek. Homoszexuális párnak is kiadnám.

De mind beszélt magyarul és mind itt született volt.

Ja és egyébként nem vagyok magyar, európai vagyok de nem magyar!

szept. 29. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:
38%

Itt is van egy afrikai a házban, az összes szomszéd a pokolba kívánja, mert éjszaka is zajong, zenét hallgat max hangerőn, ordítva telefonál az otthoniakkal, vagy a hetekig nála lakó haverjaival “kommunikálnak”.

Ázsiaiaknak meg a tisztaság, higiénia nem erős oldaluk, egymással ők sem európai hangerőn kommunikálnak, főleg telefonba.

Egy európai kultúrájú, nem magyarnak simán ki lehet adni, de olyannak, aki otthon, mikor senki nem látja a saját világa szerint él én biztos nem adnám ki.

szept. 29. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!