Mit tegyek ha az elbérlet amibe költöztem tele van csótányokkal?
Be se kellett volna így költözni, ha már láttátok.
Az egész lépcsőházban kell irtani. A közös képviselőnek kell intézni.
Mennyi idős a gyerek? Állat van? Mert ha nincs irok egy tuti biztos praktikát.
Sajnos mi is hasonlóképpen jártunk, vettünk egy lakást, felújítás stb után jöttek a csótányok. Irtattuk is 4x.
A cucc: borsav.
Azt hittem hülyeség lesz, de egy próbát megèr gondoltam. 1 csótány sincs nálunk, ha van is rögtön meghal.
En 30g tasakot kevertem össze 3 evokanal cukorral, és kb 4-5 deci vízzel (sokáig kell kavarni hogy elolvadjon a cucc)
Abba kenyeret martani(kesztyűben!)
És pici darabokat tenni mindenféle.
Nalam van a szekrény alatt, szekrény tetején, szekrények sarkában(mindben), és a pici resekbe ahol jöhetnek oda csepegtettem a szerből egy keveset, tettem a szemetes kuka aljára is.
Hála az égnek nincsenek már. Az elején sok volt, csak a tetemeket szedtem kb, (sose csapd le őket amúgy, vagy ha igen utána hipos vízzel moss fel ott, és húzd le a WC-n a csótányt mert a szagra jönnek), de mára "megtanultak"(gondolom atadtak az infót egymásnak vagy nem Tom 😂) ha ide bejonnek élve nem távoznak.bele esznek a kenyérbe, 1 métert sem tudnak menni és már felis fordulnak.
Szívből ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!