Mihez kezdjek egy teremgarázs beálló bérlőjével, ha nem akar fizetni?
Mit tennétek egy garázs beálló bérlőjével abban az esetben, ha nem akar fizetni és távozni sem a beállóról?
Már 3. hete egyértelműen szívat, azt állítja, hogy "elfelejtett visszahívni és eljönni fizetni". Ma délután azt ígérte, hogy inkább átutalja a bérleti díjat, perceken belül. Egyáltalán nem utalt és azóta nem veszi fel a telefont sem.
A nagy értékű 2 üléses autót nem használja, csak tárolja a beállómon.
Magánszemélyként bérli a beállót, de a cégeinek utána néztem, jelenleg van egy NAV végrehajtás az egyik cégen, a másik cégen az előző években több bírósági végrehajtás volt.
Írok majd neki egy felmondó levelet, de van egy megérzésem, hogy nem fog könnyen távozni a beállóról. Ilyen esetben mit lehet tenni?
Olyan ötleteket kérem, ne írjatok, hogy eresszem le a levegőt a gumijából vagy vegyem le a rendszámtábláját. A teremgarázsban kamerák vannak, ezért ebből nekem lenne problémám.
Nem lehet beállni a helyére, mert nem használja ezt az autót, mindig ott áll.
Nincs autóm, ezért nem is tudnék beállni a helyére. A beállót azért vettem, hogy bérbe adjam, legyen egy kis jövedelmem.
Valahogy pedig ki kéne huzatni a kocsit onnan csak pár méterre.
Aztán rendőrt hívni hogy akadályozza a forgalmat. Elvitetni.
Van írásbeli szerződés?
Milyen feltételekkel lehet felmondani?
És elszállíttatni?
Először a tartozást írásban kell kérni.
Ha nem adja meg, akkor írásban fel kell mondani.
Szerződésszegés miatt a szerződés 2024. aug. ikszedikén megszűnt.
Tulajdonos nem költözött ki.
Az autó még szept. 10-is itt van. Tartozás: ... Ft.
Mai nappal (szept. 10.) az autó elszállításra kerül, annak díját, proxy díját és a bérleti díj fennmaradó részét így és így, eddig és eddig kérem kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!