Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan tudnék minél hamarabb...

Hogyan tudnék minél hamarabb Budapestre költözni?

Figyelt kérdés
Elegem van már a vidéki létből,20 éves leszek,az érettségim még nincs meg.

aug. 30. 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Felulsz a legelso buszra ami abba az iranyba megy.

A kerdes inkabb hogy mibol fizeted ki a berleti dijat meg a szamlakat.

aug. 30. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Érettségizz le aztán elkezdesz melózni vagy Pesten keresel sulit.
aug. 30. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Teszel érte. Tehát szerzel érettségit és végzettséget, abban elhelyezkedsz és azt a pénzt félreteszed és utána jössz
aug. 30. 20:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Budapestiként azt tanácsolnám, hogy képzetlen munkaerőt igénylő betanított munkákért ne gyere…. Nyomorogni fogsz bérelt szobában, lakásban, mert ez meg nem olcsó, 8 általánossal meg sehol nem fogsz értelmes pénzeket keresni.

20 éves vagy, TANULJ!!! Érettségi és még valamilyen értelmes szakma nélkül neki se indulj, de tényleg.

(Optimálisan tanulsz, kibírod otthon, a hisztide fordított energiát nyelvtanulásra, érettségire fordítod, máris iratkozhatsz be az őszi vizsgaszezonra, ha legalább az osztályok megvannak- annyi idő alatt kb fel tudsz készülni, nem rég még tanulhattál, ne ess ki a rutinból!

Majd munka és otthonlakás mellett apránk-nt összeszedni legalább 2 havi bérleti díj+2 havi rezsire valót, kaucióra valót, ez alsó hangon 5-6-800 ezer- addig el se indulj, kilátástalanság lesz belőle.

aug. 30. 20:28
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
A vidéki lét a legjobb. Miből van eleged? Nem értem. Én felkerültem vidékről Budapestre a tanulmányok és a munka miatt, de mindig is utáltam az ottlétet, a nyüzsgést, és magát a várost is a kosszal, zajjal büdösséggel, igénytelenséggel együtt. Aztán közel 10év után visszajöttem vidékre, vettem kertes házat (bp.-en sose lett volna még egy kis saját garzonom se az árak miatt). De mindegy, próbáld ki pestet ha akarod, úgyis megunod aztán visszajössz, ha nincs célod akkor meg pláne. Sokat romlott amúgy Budapest az utóbbi 10-15 évben, meg is bolondulnák ha ott kéne laknom.
aug. 30. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
Egyetértek 4-essel. Tök jó a nagyvárosi élet, csak nem olcsó. Már önmagában a lakhatás sem, aztán ha akarsz például szórakozni, akkor szinte bármennyit el lehet verni.
aug. 30. 23:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

1. érts valamihez

2. Menj el dolgozni ott ahol élsz

3. Gyűjts pénzt

4. Keress itt melót

5. Ha már van pénzed rá, meg van munkahelyed, vegyél ki egy albit...

Vagy.

Tanulj... aztán tanulj, majd tanulj mégkeményebbem...

Éretségozz le kiemelkedően...

Vetesd fel magad ösztöndíjjal valamelyik felsőoktatási intézménybe...

Menj kolégiumba, vagy menj el a szakágadban junior állásba és vegyél ki egy albérletet...

Vagy...

Szarj le mindent mint sokan mások, kuporgass össze 1 havi albérletárat, vegyél ki valami putri szobát a 8ker leggázabb környékén, majd menj el wolt futárnak, hajtsd ki a beledet, hogy ki tudd fizetni a szánalmas albidat meg ne halj éhen... és nézz ki 30évesen úgy. Mintha 50 lennél...

aug. 31. 00:19
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Mért pont Budapest?

Pl. Debrecen is egy nagyváros.

aug. 31. 00:23
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
Vagy, gyűjts össze egy szobára, gyere fel, regisztrálj a rosszlányok.hu-ra... ha fiú vagy van fiú oldal is... áruld a tested mint rengetegen mások, aztán abból lazán fentartod az albérletet meg tudsz venni egy csomó pelenkát ha már nem működik a záróizmod.
aug. 31. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!