Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ilyenkor mit tudok tenni?

Ilyenkor mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Családi okokból haza kellett költöznöm a falumba, de a anyámékhoz már nem akartam visszaköltözni. Szerencsere pont lett egy albérlet. Tipikus paraszthaz, hosszú udvarral, ami középen él van kerítve. A hátsó rész elvan zárva oda nem mehetek. Azt mondta a bácsi aki kiadta, hogy nem fog ide mászkálni senki, ne aggódjak.

Eltlet kis idő, és egyik nap építőanyagokat hoztak oda. Nem akartam kíváncsiskodni, de rákérdeztem milesz ott. Azt mondta csirkeól, csirkéket hoz oda. Mondtam hogy ilyenről nem volt szó. Azt mondta csak reggel jön majd meg este, fel sem fog tűnni. Hát ja... Valamelyik este konkrétan meglátott pucéran. Nem volt elhuzva a sötétítő az egyik ablakon, mivel a franc se tudta hogy ő itt van. (azaz ablak amúgy az udvarra néz így nem szoktam elhuzni a függönyt)

Múltkor meg szintén este, egy intim dologról beszéltem valakivel telefonon, erre egyszer csak felbukkan a hátam mögött, és halotta amihez senkinek semmi köze.

De ma lett elegem. Arra keltem hogy csapódik a kapu ajtó, kint gyerek zsivaj. Mondom ittmeg mi folyik megint?

Hat, ő csak jött az unokáknak megmutatni a pipiket. Megint elmondtam, hogy neharagudjon de nem erről volt szó!!!

Aztán láttam rajta hogy kicsit kezd ideges lenni, azt mondta, hogy én milyen magamnak való vagyok, mi bajom lesz abból ha valaki más is beteszi az udvarba a lábát 10 percre.

Szerintetek ez jogos?

aug. 24. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt nagyon elcseszted.

Mivel úgymond csak a fél házat adta ki, így azt csinál amit akar. Viszont (!) a te reszedhez semmi köze, birtokhaboritas, és akár fel is jelentheted mivel arra az időre míg kiadta úgymond te leszel a tulaj csúnyán szólva. (nem szó szerint persze...)

Menekülj én azt mondom.

aug. 24. 22:23
 2/2 anonim ***** válasza:

A bácsi régimódi, lövése nincs az általános szabályokról.

Mondd el neki, hogy mit is jelent az albérlet,hátha fogja az adást.

aug. 24. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!