Egerben hol találok megszállni?
Sziasztok!
Idén kezdem az egyetemet Egerben és be fogok utazni. De azokra a napokra. amíg ott tartózkodom, valahol meg kell szállnom. Tudtok viszonylag megfizethető áron apartmanokat, vagy akár lakótárs is szóba jöhet egy albérletben.
Nem tudom, hogy miért írtad, hogy helyesírásból volt-e felvételi, mert szerintem érthetően és hibák nélkül írtam le a kérdésem, de ha te hibát vélsz felfedezni, jelezd konkrétan is és ne csak személyeskedj.
Mellesleg két hetente lesznek óráim hétvégén. Levelezőre fogok járni.
Nem személyeskedtem, csak érdeklődtem. Nem fogok semmire rámutatni, mert ha magadtól nem olvasod vissza, akkor nincs miről beszélni.
Ez 2 éjszaka/két hét? Kb éjszakánként 10 ezer, de ebbe lehet belefér a reggeli. Egerben 850 privát szálláshely van és nagyon sok nem privát. Lehet a kollégium is tud ajánlatot adni a hétvégére.
Igazad van! Most látom. Én a szöveget olvastam vissza, azt hittem ott volt hiba, de a fő kérdésben írtam el. Bocsi.
2 vagy 3 éjszaka lenne, ezt még nem tudom/2 hét, igen. Privát szállásoknak utána nézek, a kollégiumról azt olvastam, hogy csak nappalisoknak jár.
Árban a kolik jók, ott a hétvége eleve "üres".
Rendes szállást is lehet találni szezonon kívül, esetleg a hosszú hétvégék, ünnepek környékén vannak tele, viszont ott épp lehet, hogy a hétvége drágább. Akár le is beszélheted egy szimpatikus szállásadóval, hogy X napokon mennél oda.
Ha van ismerősöd - vagy lesz - akinek van egy kanapéja és az is megfelel, akkor akár az is jó, és még az lehet a leggazdaságosabb, pár sör, ilyesmik. :D
Utolsó: Nincs ismerősöm onnan, de igen, én is így képzeltem el. :D Esetleg itt ha van valaki, aki ebbe szívesen belemenne, beszélhetünk róla. :D
A kolit meg megfogom kérdezni akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!