Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szólnál, ha nagyon magas...

Szólnál, ha nagyon magas lenne az albérlőd fogyasztása?

Figyelt kérdés

250 kWh felett van a fogyasztása 3. hónapja.

A példa kedvéért: nekem 45-50 kWh minden hónapban.

Mindketten egyedül lakunk, egykorúak vagyunk. Igaz nálam nincs légkondi, nála van (de ekkora különbséget?!) viszont ő elvileg reggel 9-tól este 7-ig nincs a lakásban, én pedig full HO-ban mindig otthon vagyok.

aug. 14. 13:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%

Villanybojler nagyon meg tudja dobni ha mosómedvének vagy hableánynak képzeli magát.

Amúgy még a 250kWh nem annyira durva. Itt a lakásban van egy kényszerbeteg csaj, napi 3 adag 90°C mosás, neki 5-600kWh a fogyasztása. Egyszer mutatta a számláját, mert úgy érzi átveri a szolgáltató.

aug. 14. 13:23
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
A rezsit és ezzel együtt a villanyszámlát is az albérlő fizeti villany-számla alapján?
aug. 14. 13:51
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Nekem ppnt most kérdezte a tulaj h minden mukodik e rendesen. Felteleztem h a nagy áramszamla miatt. Mondtam h minden rendben csak vettem ke5 mobilklimat ami 0-24 megy es eszi az áramot. Megmyugodott.

Siman ovatosba rakerdezhetsz h minden rendben mukodik e

aug. 14. 13:59
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Megkérdezném, mi okozhatja.

Ha menne egész nap vagy éjszaka a klíma én sem tudnék 210 alatt maradni az tuti.

aug. 14. 14:04
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
A "szólnék" nem jó kifejezés, de valamilyen formában megérdeklődném, hogy mitől ilyen magas. Nekem még klímával is fele ennyi körül mozgott. De volt olyan albérlet ahol elromlott a hűtő és elkezdte zabálni az áramot.
aug. 14. 14:40
 6/17 anonim válasza:
10%

Amíg fizeti a rezsit, nem mindegy neked? Nekem, ha e miatt szólnál, kiköltöznék.

(Volt csajom "áramkommandós" volt. Ahol hirtelen NAGYON megugrott a számla, oda kimentek. És 10 esetből 4-ben pizzéria volt ott, 4-ben vadkender termesztés, a másik 2 esetben meg légkondi, ikergyerekek, RBNB (nem tudom, hogy írják).

aug. 14. 15:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem olyan magas szerintem, inkább a tied alacsony, emiatt érzed soknak.

Mi egyszobás lakásban ketten fogyasztunk 100 kWh körül most nyáron, úgy, hogy a bojler nem villanyos (és eddig nem volt klíma sem). Télen ennél magasabb, hiszen akkor többet világít az ember.

Most köttettünk klímát, pont azt számolgattam, hogy vajon az mennyire fogja megdobni, de simán elképzelhetőnek tartom, hogy 200ig felmegyünk (napközben nem vagyunk otthon, de este-éjszaka megy ebben a melegben, hogy aludni tudjunk).

aug. 14. 16:52
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Nekem most 225. Egyedul lakom. Mobilklima.
aug. 14. 17:52
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk télen 160-180, most nyáron 1 klímával ami 16-06-óráig megy, 220 körül.

Nincs se villanybojler, se villanytűzhely. Van viszont 2 tv, számítógép 2 monitorral, 2 ps5, mosogatógép… simán összejön

aug. 14. 20:38
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
9-es vagyok, 52nm 2 szobás lakás
aug. 14. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!