Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Garázsban lakva, télen mennyir...

Garázsban lakva, télen mennyire van hideg, és hogy oldható meg olcsón a fűtés?

Figyelt kérdés
aug. 13. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
A villan qva drága lesz. Egy volt kollégám az északnémet tél mellett 1,5 évig bírta, meielött vált.
aug. 13. 11:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Szép az élet :D
aug. 13. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Klímával, de a garázsok szigeteletlenek és vékony faluak, a födémmel és az ajtóval mindenképpen kéne kezdeni valamit.
aug. 13. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:

3+

hol van ez a garázs? különálló, panel alsó szintje, garázssoron?

aug. 13. 11:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Különálló, tégla
aug. 13. 11:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Várjál, nem, asszem ház aljában
aug. 13. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha a pincerészen van, akkor nem lesz nagy hideg, de az ajtót jó lenne szigetelni.

Egy kis kályhát is beállíthatnál, ha a csövet ki tudod vezetni.

aug. 15. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én laktam garázsban 3 évet mikor leszoktam a drogokról és nehéz volt talpraállni.

Tudtam egy garázst venni az örökségemből székesfehérváron egy ilyen garázssoron, titokban abban laktam 3 évet. Az rlső tél brutális volt,éjszaka egy gáz szieszta hályha közvetlen mellettem de még így is vastag takaró alatt dideregve,amit a kályha két alkalommal be is gyújtott álmomban, vak szerencse, hogy túléltem egyáltalán.

Második harmadik tél számomra jó emlék, szereztem eg, 250x100cm-s bútorlapot, alá 6db 10cm hungarocel lap, majd csomagoló fóliával egymásra élével állított hungarocel lapokkal cdináltam falakat majd tetőt így nyertem egy 250hosszú 140belmagasságú alvókabint a japán kapszulamotelek inspiráltak.

Az egyik falki be rakásával közlekedtem ki be, volt bent egy 90cms matracom.

Hamar koderült, hogy kell az egyik alsó sarokba és az egyik felső sarokba egy lefolyócsőt átfurni a hungarocelen, szellőzés gyanánt, valamint a felsőre akasztani egy tejfölös vödröcskét a lecsapódó pára miatt, sokszor a negyedéig tellt egy éjszaka alatt, 1-2dl vízzel. Az alsó csövet belegyűrt papírzsebkendővel szabályoztam mennyi levegőt engedjen be.

Vettem egy 600wattos hősugárzót,mert azt hittem kelleni fog bentre, valójában mikor befeküdtem az első 10 percben jól jött, de mikor kint a garázsban 0fok volt, a saját testhőm megtartotta bent a 22-25 fokot, ha 0fok felett volt kint, akkor több levegőt kellett beengednem a szellőzőn, hogy ne fűtse a testhőm 25fok fölé.

Gyakorlatilag ingyen befűtött helyen aludtam pénztelenül, nincstelenül egy lakótelepi garázssoron.

Utólag szép emlékek fűznek oda. Jellemformáló volt.

aug. 16. 05:46
 9/10 anonim ***** válasza:

"250hosszú 140belmagasságú alvókabint a japán kapszulamotelek inspiráltak."

Hasonlóban aludtak az északi tengeri szigeteken, több száz éve, csak azok inkább szekrényre hasonlítottak.

[link]

(ez mondjuk pont szárazföld)

aug. 16. 09:15
 10/10 A kérdező kommentje:
8-as, ez nem semmi, köszi az ötletet.
aug. 16. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!