Szép ez a garzonlakás?
Nem tudom hogy kinek mi a szép, és senki ne bántódjon meg, de ez szerintem nem szép.
Látszik hogy megépült egyszer valahogy, majd pár éve elvégeztek rajta egy "felújítást" ami nagyjából a burkolatok és a kültéri nyílászárók cseréjéből állt. Meg gondolom akkor került be a klíma is. Ezzel együtt a szó klasszikus értelmében korszerűsítést szerintem biztos hogy a fentieken túl nem végeztek rajta, ja de boccs még nagyon ízlésesen megszüntették a központi fűtést és lecserélték valami elektromosra.
A berendezésen meg a bútorokon is látszik hogy mindenből a legszarabb, legolcsóbb. Az a kanapé a legolcsóbb kanapé a Mömax-ban. A fürdőben az a mosdótálca és alatta a szekrény a legolcsóbb a Praktikerben. Ott van a legolcsóbb wc és tartály is, szintén a Praktikerből. A legolcsóbb laminált padlólap a földön, a falon a legegyszerűbb egybites tárolószekrény. A csempe a konyhában és a fürdőszobában is össze-vissza, csálén, gányul van lerakva. Etc...
Nem tudom hogy kibérelni vagy megvenni akarod, előbbi célra szerintem tökéletes (ha neked megfelel), utóbbira viszont nem ajánlom. Jó, persze ártól meg lokációtól függ, ha Budapest belváros és 15 millió, akkor jó üzlet. Egyébként szerintem egy igénytelen gányolt szar, már bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!