Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A Miskolc Avas II üteme,milyen...

A Miskolc Avas II üteme,milyen hely?

Figyelt kérdés

Most kezdem az egyetemet és az Avas II.ütemben találtam albérletet,a lakás szép és megfizethető,10 percre van az egyetemről busszal.

Arra lennék kiváncsi,hogy az Avas jó környék? (Főleg a II.ütem érdekel)

2024. aug. 1. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
Hát ez viszonyítás kérdése. Én biztos nem költöznék az Avasra, főleg nem a II. ütembe, de még mindig jobb, mint Lyukó.
2024. aug. 1. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Semmi bajod nem lesz, nyugi. 1-2 utcában vannak gázosabb bérházak (pl. Szilvás, Áfonyás). Nyilván azt látod, ha bemész egy lépcsőházba, hogy rendezett-e. Beléd kötni nem fognak, az Pesten hamarabb előfordul. Az Avasnak csak a híre rossz, az is a kb. 20 évvel ezelőtti Fészekrakó program miatt. A problémás családokat már réges régen kitelepítették onnan.
2024. aug. 1. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Már egyáltalán nem olyan veszélyes mint régen, amikor a biciklidet elvették tőled az utcán, velem ez megtörtént. Azt nem lehet mondani hogy jó környék, de nem kötnek beléd, a betörések is jól lecsökkentek. Kocsifeltörések még vannak.
2024. aug. 2. 08:56
 4/4 marcika1558 ***** válasza:
53%
egyàtalàn nem ojan mint ahogy mondjàk itten sokan. Nem kőll fèlned, nèha van csak kiss rablàs, loàps. Màshon se jóbb, jóvanezígy
2024. aug. 2. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!