Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Az albérletek miért sokaknak...

Az albérletek miért sokaknak a havi 150 ezer forintot az alberletre?

Figyelt kérdés

júl. 29. 13:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez szubjektív. Aki minimálbérért dolgozik, és egyedül van, annak nem sok, annak megfizethetetlen. De szó szerint.

Aki mondjuk vállalkozó, cégvezeto, stb és jól megy neki, akár milliókat kaszál havonta, hetente, annak meg ez max csak az üzemanyagpénz havonta.

júl. 29. 15:44
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Mert én pl nettó 340et keresek. 150 albi, 90 kaja, 10 háztartási cuccok és még nem utaztam, nem buliztam, ruhát se vettem és be se ültem sehova egy sörre, nyugdíjra se raktam félre, sportról vagy más hobbiról álmodni se merek.
júl. 29. 16:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy te is értsd, addig míg vannak a világon gazdagok, szegények, és átlagkeresők, addig nem lehet kijelenteni hogy valami sok vagy kevés pénzben.

Vannak akik egy hétvégén elbuliznak pl annyit, amennyi egy másik embernek a teljes havi fizetése, amiből kikell jönnie. Szoval hogy mi sok vagy kevés, az mondhatni a keresetemtől, tőkémtől függ.

Szerinted ez az összeg egy Mészáros Lölönek sok?

És annak a nyugdíjasnak akinek ennyi a havi nyugdíja?

júl. 29. 16:58
 14/18 anonim ***** válasza:
26%

A gond ott van, hogy a többség fordítva gondolkodik: Egy lakás bérleti díja 150 ezer Ft - ez a tény.

Az, hogy egyeseknek sok, az az illetök magánügye, ha a kenyér, az áram, a gáz ára sok, akkor is az annyi, függetlenül attól, kinek mennyi a jövedelme.

Jól nézne ki a világ, ha mindenki mindenért annyig fizetne, amennyi neki tetszik, egy éven belül megszünne MO gazdaságilag.

júl. 29. 17:03
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem kötelező kivenni,ha sokallod.

Nekem Miskolcon az avason van kiadó panellakásom.

Idén emeltem,előtte 95.000 volt

Idei évben 100.000ft-t adom ki

júl. 29. 17:31
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Ez kereslet-kínálat kérdése, semmi köze az etikához. Valószínűleg ki tudják adni ennyiért. Ha majd senki nem veszi ki, akkor lejjebb viszik az árakat, ha sok az érdeklődő, akkor feljebb. Így működik a gazdaság.
júl. 30. 05:24
 17/18 anonim ***** válasza:
16%
Mivel akár 160-ezerért is van jó adottságú lakás 2 személynek vagy családnak, így egyértelműen irreális - bármilyen minőségben - egy embernek a 150-E és a 100-E is. Emellett azt is figyelembe kell venni, hogy a tulajdonosnak nem ebből kéne meggazdagodnia vagy pénzt szereznie. Van olyan, aki erre megy rá. Én két személynek vagy családnak 150-E alatt is kiadnám. Persze emelnék, ha felnőtt gyerek jövedelemmel ott marad.
júl. 31. 09:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez most Magyarországon teljesen ugyanez: lángos, fagyi, gyorskaja, strand. Van jó és van rabló.
júl. 31. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!