Ilyen esetben hogy kell kitölteni a lakcímbejelentő lapot?
Figyelt kérdés
Tartózkodási hely meghosszabbításáról van szó (tehát ugyanott lakunk, mint eddig, csak lejár a lakcímkártya, újat kell igényelni).
Alapvetően nem vagyok hülye az űrlapokhoz, ügyintézéshez, de ez kifog rajtam.
Addig oké, hogy felül az ikszelendőknél van olyan, hogy tartózkodási hely megújítása.
Viszont a címeknél mit töltök ki? A hátulján a kitöltési útmutatóban azt írja, hogy az "eddigi lakcím" részt csak akkor töltöm ki, ha megszüntetném, az "új lakcím" részt meg akkor, ha újat létesítek.
Ez ugye egyik sem.
Akkor most oda kéne állítanom egy lakcímbejelentő lappal, amin nincs lakcím? Ez is picit nonszensznek hangzik, és ezen bizonytalanodtam el. :/
Valakinek van ilyennel tapasztalata, tud tanácsot adni?
júl. 10. 18:16
2/4 A kérdező kommentje:
Jó, de hova? Az eddigihez, vagy az újhoz? Az eddigi címem is ugyanez ugyebár, hiszen nem változik...
júl. 11. 11:57
3/4 anonim válasza:
Új lakcímed ugyanez lesz(mint ami volt). Az újhoz írd.
4/4 anonim válasza:
Viszed a lakcímkártyádat és az űrlapot. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!