Ilyen esetben vennétek ki albérletet?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok, világ életemben itthon laktam, koleszos sem voltam. Most kezdem úgy érezni, hogy mennem kell. Van 10 millió feletti megtakarításom, régóta nézelődöm az ingatlanpiacon, de eddig nem volt a lehetőségeimnek és igényeimnek is megfelelő. Most találtam egy albérletet, egyből beleszerettem, itt minden olyan, amilyennek én elképzeltem a jövőbeli lakásom. Kivenném egy évre, kipróbálni milyen a külön élet, csak egy kicsit sajnálom is azt a pénzt, mert úgymond kidobom csak. (155.000 Ft) Ti mit tennétek a helyemben? Köszönöm!2024. jún. 29. 16:44
1/5 anonim 

válasza:

Mindenképpen menj, mielött képtelen leszel kitörti a mamahotelböl.
Ennyit mindenképpen megér a függetlenség, föleg, hogy ezek szerint a lakás olyan, amit szeretnél.
2/5 anonim 

válasza:

IGEN! Itt az ideje az önállóságnak, ki kell próbálnod magad. A szüleidnek sem árt, ha kicsit változik az életük nélküled, és észreveszik, hogy felnőtt, önálló ember vagy.
3/5 anonim 

válasza:

Nem. Ne albérletbe menj, foleg ha van kezdotoked. Lalást vegyél. Sokan irigyek lennenek hogy megtehetd. Az alberlet penzkidobas havi azinten.megy el a penz es ennyi. Ha meg leraksz egy alap toket es hitelt veszel fel, ugyanannyit tudsz fizetni hitelre mint amit alberletre fizetnel. Csak 20 ev mulva az a lakas a tied lesz es lesz a vagyonodban egy tobbtiz millios lakas.
5/5 anonim 

válasza:

Vegyél lakást inkább, gyűjts hozzá még abban az egy évben inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!