Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet fotó nélkül?

Albérlet fotó nélkül?

Figyelt kérdés
Érdemes írni olyan hirdetőnek, aki nem tesz fel fotót a kiadó lakásról? Sok ilyen hirdetést láttam már (a napokban felrakottat is), a mostani árakhoz képest gyanúsan olcsó lakás, pedig a szöveg szerint is tök rendben lévő ingatlan (gépesített, bútorozott stb.), nem az isten háta mögött, jó vagy felújított állapotú… Minden esetben van valami svindli a dologban, pl. kamu hirdetés, valójában tök leharcolt stb.? Inkább konkrét tapasztalatok érdekelnének, nem pusztán vélemények.
2024. jún. 28. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Én így vettem ki. Kiderült hogy az ingatlan.com plusz 10 ezret ker a fotok feltolteseert.

Amugy meg tok ingyen van irni neki h kuldjon kepet emailben. Max ha nem tetszik, nem nezed meg

2024. jún. 28. 16:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, ez biztató!
2024. jún. 28. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Én is így vettem ki pár évvel ezelőtt egy albérletet. Idősebb férfi tulaj volt, elmondta hogy örökölte a lakást, nem sokat tud vagy akar foglalkozni vele és nem tud képet küldeni. 42 nm lakás 1,5 szoba erkély 14 ker 80e+rezsi volt 2020-ban.
2024. jún. 28. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Látatlanban azért ne vedd ki :) De ha szimpatikusnak tűnik, akkor el kell menni megnézni. Van tulaj, aki csak nem akar költeni a képes hirdetésre az ingatlan.com-on, van, aki meg egyáltalán nem is ért hozzá, azt hogyan kell a telefonról képeket felrakni.
2024. jún. 29. 07:04
 5/6 anonim ***** válasza:
1# Már sajnos plusz 20.000 kérnek a fotóért. Igen max küld fotót ha kéred. Érdemes egy telefont rászánni...
2024. jún. 29. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi most vettünk ki pont egy ilyet. Kaptunk email-ben képeket mikor érdeklődtünk.
2024. jún. 30. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!