Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lakhatási támogatás 2024?

Lakhatási támogatás 2024?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet igénybe venni a fiataloknak szóló lakhatási támogatást? Ki vehetig igénybe? Milyen követelmenyeknek kell megfelelni? És hol lehet beadni a pályázatot?

23 éves vagyok, most vegeztem az egyetemen és most fogok albérletbe költözni az új munkám miatt.

Hallottam hogy van ilyen támogatásra lehetőség de semmilyen más infót nem találtam. Van itt valaki aki ezt igénybe tudta venni?

jún. 12. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
milyen diplomád van ha ennek nem tudsz utánakeresni?
jún. 12. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

de hogy itt nem tudsz rákeresni...

mert a Googlet nem ismered, az nem volt a te szakodon

De ide már tudtál írni... 😅

jún. 12. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
írja már meg neki valaki ameddig megírja milyen diplomája van mert én nem fogom, az is biztos :D
jún. 12. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Azért az is elmond valamit azok mentális egészségéről, akik "számon kérik" a kérdezőt, hogy miért nem a google-n keres rá az adott kérdésre.

Mikor a - gyakorikérdések - a célból jött létre, hogy az emberek kérdést tegyenek fel és segítsék rajta egymást.

Szedjétek be a bogyóitokat, a kisebbségi komplexusaitokat pedig ne anonym oldalakon próbáljátok felhúzni, az attól nem fog javulni. :-)

jún. 14. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt le van írva kinek jár.

jún. 15. 13:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Wow milyen sok aranyos ember van itt XD

Végül is ez egy olyan oldal ahol kérdéseket lehet kitenni

De hát igen a google tényleg jó dolog, főleg ha csak az alap dolgokat adja ki. Nyilván én is rákerestem, de dondoltam jóhiszeműen, hogy itt valaki le tudja írni a tapasztalatait, hát igen tévedtem, az én hibám bocsánat. Ezek szerint itt senki sem próbált még állambácsival bármilyen ügyet intézni, hiszenakkor tudnátok hogy milyen elbaszott a Magyar ügyintézési rendszer. A kérdésem fő célja az volt, hogy tudjam milyen kérvények kellenek, és ki mit tapasztalt. És igen, azóta megkérdeztem kormányhivatalban, fun fact ők sem tudták. De azért köszi, igazán megmarad az emberiségben való hitem.

jún. 15. 14:25
 7/8 A kérdező kommentje:
És 5ös, köszi hogy feltoltad a válaszolók átlagos IQ szintjét XD
jún. 15. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de ha létezik is ilyen támogatás, biztosan nem fogod egészséges emberként megkapni. Soha, ismétlem soha nem hallottam olyanról, aki bármilyen támogatást kapott volna egyetemről kiesve albérletre.

Regisztrált álláskeresőknek van valamilyen támogatás, elég sok feltételt megszabnak a kiadók felé (mint például hogy adószáma legyen és névre szóló számlát állítson ki), ezzel pedig lényegében lecsúszol az albérletek 90%-áról. Mivel te nem vagy regisztrált álláskereső és nem is leszel, ha jól értem, ezért ebből ki is esel.

jún. 16. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!