Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Volt már hogy valaki csúszott...

Volt már hogy valaki csúszott 1-2 napot az albérleti díjjal?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy csóró lennék, de legutóbb előfordult, hogy pont karbantartás volt a netbankon és nem tudtam időben elutalni. Kellemetlenül éreztem magam nem akarok rossz benyomást kelteni… 1 napot késtem. De nem volt baj belőle.
2024. jún. 12. 01:18
1 2
 11/14 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:

Atlagba mi, tulajok szoktunk kesni a befizetett csekkek, kozos ktsg, ilyesmik elkuldesevel, atlagosan 10 nappal kesobb tud csak a berlo utalni. Nagyon aranyos nonek adjuk ki a lakast, sose szolt meg, de ha ilyen jellegu dolog miatt nem tudna utalni, biztos nem szolnank erte!

Mi Karacsonykor peldaul a postaladaba szoktunk kis ajandekot hagyni neki, tehat vannak jo "parosok".

2024. jún. 14. 01:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi, minden rendben volt.
2024. jún. 14. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk én ezért nem is állapodtam meg vele fix napban. Minden hónap X-ig fiztünk, ebbe belefér minden, ha késik a fizu, ha karbantartják a netbankot, ha elfelejtem egyik nap... így nincs gond soha.
2024. jún. 15. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen. Elhagytam/ellopták a bakkártyám, amit így nyilván letiltattam, viszont valamit elronthattam, mert így a netbankból sem engedett utalni, be kellett mennem személyesen a bankba, igazolni magam, és ott kérvényezni az utalást, meg pénzt felvenni saját részre.

Hívtam a tulajt, mondtam neki, hogy ez van, a napon, amiben megegyeztünk, 12 órázok, nem fogok tudni bemenni a bankba, másnap délelőtt utalom az összeget. Megköszönte, hogy szóltam, és ennyi.

Még régebben előfordult, hogy szakdolgozatot írtam, államvizsgára készültem, és volt egy teljes munkaidős, meg egy beugrós állásom, szóval elég hektikus volt az életem, és nem néztem, hogy milyen nap van, három nappal később utaltam a lakbért, mint meg volt beszélve. Tulaj addig nem keresett, felhívtam, sűrű bocsánatkérések között, hogy sajnos azt se tudom jelenleg, milyen nap van, de már elutaltam, bocsi, annyi volt a reakciója, hogy ő úgy volt vele, hogy ha hét végéig nem érkezik meg, akkor azért keresett volna, hogy mizu, de 1-2 napra azt hitte, hogy csak a bank szarakodik.

Mindenképp jelezd, ha problémád van, az a legtisztább. Ha nem teszed, simán hiheti azt, hogy sunnyogni akarsz.

2024. jún. 16. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!