Ha szétégettem egy konektort a nem megfelelő használat miatt, és a tulajdonos villanyszerelő, akkor milyen alapon számláz ki szerelési díjat mikor ő javitja meg aját lakásában? Azt még megértem, ha anyag díjat ki számlázna, de neki ez ingyen van! 33N
Ez jó ötlet, lehet meg is mondom neki hogy be is perelhetném akár, mert az életemet veszélyeztette!
Egyébként nem volt elég konektor a konyhában, amiről nem én tehetek!!!!! ezért kivittem zsinoron hálóból és amikor leverdeste a kapcsolót a mikro és a levegős sütő meg a rizs főző én annyit tettem csak hogy mindig visszanyomtam és használtam tovább.
Csak azt vettem észre hogy szaga kezdet lenni és elkezdett sisteregni nem is a kornektor hanem a villanyóra!!!
Honnan kellett volna tudnom hogy az a konektor nem arra való? Én nem vagyok villanyszerelő
Nyugodtan pereld be mert tényleg az életedet veszélyezteti a tulaj. Az miatt is feljelentheted hogy nyithatóak az ablakok és te kieshetsz rajtuk de a fürdőkádba is belefulladhatsz ha teli engeded vízzel (miért nincs jelölve hogy mennyi víz nem veszélyes még).
Konnektort tök egyszerű megnézni hogy mennyi fogyasztót bír el. Végy egy 20 centis, min. 2 milis réz vagy alu vezetéket, fejtsd le róla azt a műanyag bevonatot. Hajlítsd meg U-alakban és a két végét dugd a konnektorba. Ha bele olvad a tenyeredbe akkor bírja :)
Okoska, a biztosíték leold, azért van, hogy ne lehessen túlterhelni.
Vagy a biztosíték rossz, vagy a vezeték tűz esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!