Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tud történni ha az albérle...

Mit tud történni ha az albérletből amiben laktam elhoztam a nappaliból a kanapét?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem szép dolog amit tettem, és elítélendő, de nem éppen volt korrekt a tulajdonos így úgy döntöttem hogy ennyi belefér. Ráadásul tényleg nagyon tetszett. Lehet jogi következménye? Ha igen akkor mi? Köszönöm a normális válaszokat!
2024. febr. 23. 01:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Fel leszel jelentve
2024. febr. 23. 13:53
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Lopás bűn
2024. febr. 23. 14:31
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Dikk mást nem vittél?
2024. febr. 24. 07:58
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem minket kell meggyőznöd. Ha megvan még a számlája, vagy korábbi kép vagy videó a lakásról, tudja bizonyítani, hogy az övé volt.
2024. febr. 24. 10:29
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

Frászt. Nem kell hozzá se számla, se fénykép.

Elég két tanú, akik azt állítják, hogy volt ott egy kanapé, és pontos (és egybehangzó) leírást adnak róla.

Egy bíróság előtt ennyi elég.

Elég lenne.

Mert kizártnak tartom, hogy egy szutykos kanapé miatt bíróságra menjen valaki, főleg egy olyan, akiről a kérdező maga állítja, hogy egy inkorrekt, törvényeket nem feltétlenül tisztelő fazon.

Sokkal valószínűbb hogy megvárja a sarkon éjjel néhány ukrán bevándorló...

2024. febr. 24. 10:42
 16/16 anonim ***** válasza:
92%
Én nem ítéllek el, a tulajdonos kezdte a "lopást" és nem éppen kis pénz a kaució manapság. Egy dolgot nem értek. Hogyha félsz a következményektől akkor miért nem hagytad inkább ott. Valószínűleg nem tud mit csinálni azon felül, hogy meg keres.
2024. febr. 26. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!