Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szigony utcáról friss vélemények?

Szigony utcáról friss vélemények?

Figyelt kérdés

Befektetés miatt nézegetek lakást a Szigony utca Baross felőli részén.

Diákoknak, dolgozó felnőtteknek maga a hely nagyon szuper. Minden ott van a közelben, közlekedés is kifogástalan.

Mennyire könnyen kiadható, mennyire értékálló vajon?

És persze nem utolsó sorban mennyire gáz környék?

Ismerősömnek van ott lakása, és párszor szálltam meg nála. Személyes tapasztalatom nem rossz. Éjszaka is bátran mertem mászkálni arra fele, és nem volt bennem semmilyen félelem. Tény, hogy vannak érdekesebb arcok, és azért rengeteg a kutyapiszok ott, de élhetőnek véltem. A nyugati környéke sem tűnik egy kicsit sem szimpatikusabbnak.

Nektek milyen véleményetek van róla?

2024. jan. 1. 21:57
 1/5 anonim válasza:
100%
A leggázabb a nyolcban a Kőris/Illés Diószeghy "szentháromság" után. Szerintem a nagyon szegényeken, meg a kínaiakon kívül senki nm megy oda önként..
2024. jan. 1. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
45%

Én lakótelepre már nem mennék, mert a vasbeton felforrósodik nyáron és akkor teli lesz csótánnyal. Ezekben a 70-es évekbeliekben, ahol szemétledobó is van.

Csak tégla, abból is a 100 évesek, ami nekem bejön.

2024. jan. 1. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy a "Kisszigony"-ban az a 2 régi épület az vizes, abba se mentünk.
2024. jan. 1. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Nekem Szomjas György: Roncsfilm c. alkotása jut róla eszembe. Annak alapján nem laknék ott, habár az 30 éves film.
2024. jan. 1. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ehh, ez Budapest, nem Bronx, ahol a drogos feka pisztolyt tol a kepedbe. Legrosszabb esetben kipakoltatnak az apacsok, nem valoszinu, de telelezzuk fel, hogy 5 evente egy alkalommal megtortenik. Elveszitesz egy olcso telot. (Aki a kornyeken tud csak berelni, az ne maszkaljon vadiuj Iphone Max pro-val a zsebeben.)
2024. jan. 5. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!