Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapesten (tudom kerületenkén...

Budapesten (tudom kerületenként eltér) kb mennyiért reális egy 45 nm körüli albérletet találni? Lentebb kifejtem

Figyelt kérdés

Most kerültem abba a helyzetbe, hogy költőznöm kell, és nem vagyok képben.

Világéletemben ingáztam, így nem fontos Bp végülis, csak ott dolgozom, de napi 3-4 órákat utaztam mindig is.

Tudom net és igazatok van, de olyan elkeseredettséget érzek, hogy csak folynak a könnyeim, így most elmélyültebb kutakodásra nem vagyok képes.

A pénzem nem sok, es van egy kutyám is, így inkább az alja érdekelne.

2023. dec. 20. 13:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
#9 Nem ér rá válaszolni, még folynak a könnyei.
2023. dec. 20. 20:15
 12/18 A kérdező kommentje:

A kedves segitokesz valaszokat koszonom.

Arctalanul konnyu beszologatni.

Nem itt logtam, mivel dolgoztam, mondjuk.

A kutya segitokutya, de ha hazikedvenc lenne se lenne joga biralni senkinek.

2023. dec. 20. 23:32
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Bocs, de te is arctalan vagy, és mégis ki szólt be neked? A kutyádat se bírálta senki, csak írták, hogy kutyával nagyon nehéz albérletet találni, viszonylag olcsót meg szinte lehetetlen Budapesten, ami még elfogadható állapotú is.
2023. dec. 21. 01:40
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Na lefekszek a főbèrlővel, vagy nem?
2023. dec. 21. 03:09
 15/18 A kérdező kommentje:

13-as valaszolo: igen arctalan vagyok en is valoban, de udvarias, masokat tisztelo modon kommunikalok ellentetben az egyik valaszoloval.

Teljesen tudom, hogy kutyaval nehezebb albit talalni, tobbedjere csinalom.

A kutyatartas valoban penzbe kerul. De (es most, bar fontos tenyezo, vegyuk ki, h kepzett nem hobbikutyarol beszelunk), a kutya egy tars. En pl nem dohanyzom, nem iszom, etelbol az olcsot veszem, mindig fozok, nem utazok soha sehova stb. Stb. Az egyetlen “luxus” - (bar nem az, ld. fentebb) az eletemben ez a kutya.

En nem gondolom, h itt mindenki kedvesen-segitokeszen valaszolt. Ld. Alberletre mincs penzed de kutyara van komment; vagy amikor vki azt volt kepes idehanyni, h azert nem irok mert meg biztos folynak a konnyeim.

Attol hogy a fotelbol ir barki, es nem latja a szellemesnek velt hozzaszolasaira a reakciot, azok meg hatnak.

2023. dec. 21. 10:08
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

Figyelj, mi nemrég adtunk ki egy lakást. Eredetileg úgy hirdettük, hogy háziállat nem hozható, de a legnormálisabb jelentkezők állattal jelentkeztek. Kulturáltan érdeklődtek, hogy lehet-e mégis, magasabb kauciót ajánlottak (ezt végül nem kértük) és elhozták a bemutatkozásra a kutyát is.

Megjegyzem, a másik érdeklődő, aki aznap jött volna, szólt, hogy mégsem jön, mert aznap talált egy másik lakást - kutyával.

Ami fontos és nálunk is döntő volt: ha segítőkutyád van, akkor gondolom megy veled napközben dolgozni is, nem hagyod egyedül a lakásban. Ezt érdemes hangsúlyozni, mert a tulajok attól tartanak (sokszor jogosan), hogy az egyedül hagyott állat csinál valami kárt.

2023. dec. 23. 13:30
 17/18 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm, hogy írtál! Tényleg konkrétan sosincs egyedül otthon, köszi, hogy behoztad ezt a szempontot, majd ezt is megemlítem.

Ha lenne lakásom, egyébként en sem merném kiadni bárki kutyásnak, hiába szeretem őket meg minden….

2023. dec. 24. 12:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Én 120-ezerért adnám ki és akár hárman is mehetnének, de sajnos a dupláját teszik rá.

35/F

2024. jan. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!