Más is érezte magát teljesen hülyén albérletben?
#4, Igen jobb.
25-20 ev, de akar hamarabb kifizeted, utanna a tied, az alberletet fizetheted tovabb eleted vegeig. A torleszto lehet kevesebb mint a berlet. Nem kell a tulaj engedelye hogy 5 centivel arrebb told a kanapet.
Azzal meg ne gyere hogy roghoz kot. Koltoztem alberletbe sajat lakas mellett, ahogy sokan masok is. 50-60 evesen meg nem fogsz ugralni munkahelyek kozt, szoval az se kifogas.
A sajatra kolteni kell? Valoban. Viszont nem romlik el minden hetente, tehat anyagilag sem vag foldhoz.
Jah, az elején én is furcsálltam a dolgot.
Pedig voltam kollégista, úgyhogy nem kellett volna. De mégis ugyanolyan érzéseim voltak mint neked.
De mondjuk én durván introvertált vagyok, úgyhogy az emberek nem érdekelnek és nem akarok velük semmit, úgyhogy lépcsőházi csvejeket, meg ilyeneket szerencsére kihagytam. A többit meg lassan megszoktam.
A hitelt kifizeted 20-25 ev alatt es van egy tehermentes hazad. Raadasul hosszabbtavon a torleszto is keveseb mint az alberlet.
A sajat ingatlant ugy alakitod ahogy akarod, a bank nem szol kulonosebben bele, abba meg vegkepp nem szol bele hogy ki lakik veled, van e haziallatod, gyereked, cigizel e bent.
Amikor en vettem hazat akkor olyan torlesztot kaptam amibol ma mar egy szobat nem tudnek kiberelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!