Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Pécsen a Kertváros milyen...

Pécsen a Kertváros milyen környék?

Figyelt kérdés

Sosem jártam még Pécsen pár óránál többet, viszont úgy adódott, hogy találtam egy albérletet a Zone bevásárló park közelében, az árnyas úton.

Érdekelne, hogy milyen környék zajosságot, biztonságot és közoekedést illetően?

Egyetem + munka miatt amikor otthon lennék, fontos lenne a csend és nyugodtság. :)

2023. dec. 8. 08:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Annyit még elfelejtettem, hogy viszonyítási alapként Szeged belváros (Dugonics tér) és Tisza part mondható, ezek tetszettek.
2023. dec. 8. 08:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egy jó környék. Közelben van több buszmegálló is, boltok. Estefelé, este szerintem már egyáltalán nem zajos. Napközben attól függ, hogy mennyire pont az útra néz, vagy beljebb van-e az épület. Sokan mászkálnak arra az üzletekhez napközben, délután, de az sem olyan elviselhetetlen zaj, csak nincs teljesen csend. De ha beljebb van az épület, akkor szerintem ez se érint.
2023. dec. 8. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Nagy a forgalom, de amúgy nyugodt környék, nem balhés.
2023. dec. 8. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
Munkanélküliség van erre.
2023. dec. 8. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szintén csak jókat tudok mondani.

A közelben mindent találsz: élelmiszerboltok (Aldi, Penny Market, Lidl), gyógyszertár, buszmegálló, ruhabolt, cipőbolt. Sok a fa, szép, rendezett a környék.

Hamar be lehet jutni a városba.

Mi nagyon szeretjük.

:)

2023. dec. 8. 21:00
 6/6 anonim válasza:
Azért ne feledkezzünk meg, hogy ott a temető is, szóval szellemekre lehet számítani éjfélkor.
júl. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!