Pécsen a Kertváros milyen környék?
Figyelt kérdés
Sosem jártam még Pécsen pár óránál többet, viszont úgy adódott, hogy találtam egy albérletet a Zone bevásárló park közelében, az árnyas úton.
Érdekelne, hogy milyen környék zajosságot, biztonságot és közoekedést illetően?
Egyetem + munka miatt amikor otthon lennék, fontos lenne a csend és nyugodtság. :)
2023. dec. 8. 08:55
1/6 A kérdező kommentje:
Annyit még elfelejtettem, hogy viszonyítási alapként Szeged belváros (Dugonics tér) és Tisza part mondható, ezek tetszettek.
2023. dec. 8. 08:57
2/6 anonim válasza:
Az egy jó környék. Közelben van több buszmegálló is, boltok. Estefelé, este szerintem már egyáltalán nem zajos. Napközben attól függ, hogy mennyire pont az útra néz, vagy beljebb van-e az épület. Sokan mászkálnak arra az üzletekhez napközben, délután, de az sem olyan elviselhetetlen zaj, csak nincs teljesen csend. De ha beljebb van az épület, akkor szerintem ez se érint.
3/6 anonim válasza:
Nagy a forgalom, de amúgy nyugodt környék, nem balhés.
5/6 anonim válasza:
Szintén csak jókat tudok mondani.
A közelben mindent találsz: élelmiszerboltok (Aldi, Penny Market, Lidl), gyógyszertár, buszmegálló, ruhabolt, cipőbolt. Sok a fa, szép, rendezett a környék.
Hamar be lehet jutni a városba.
Mi nagyon szeretjük.
:)
6/6 anonim válasza:
Azért ne feledkezzünk meg, hogy ott a temető is, szóval szellemekre lehet számítani éjfélkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!