Miért nem adnak esélyt a gyerekes családoknak??? Hogy albérletet kivegyenek??
Oké értem sok (aljadék) rongál nem fizet, felhalmoz.....stb!! Teljesen igaz,
na de vannak a rendes dolgozó adó fizető normál életü (Roma) családok mi miért nem kapunk esélyt, hogy meg mutasunk nem abbol a fajtából vagyunk oké lehet találsz helyes irási problémákat a ki irt kérdésben!!!
Lehet is fikázni érte nem gond, de miért??? Nem kapok esélyt 3 gyermekel csak egyet legalább??
Jah gyerek kizáro ok értem ezt is de mivan azokal akik életvitelszerüen teljes ida adásal ugy nevelik hogy tiszteletre méltóak legyenek!!
5-ös 👌🤝👏👏nem tudok vitázni mert teljesen jogos...Dee miért nem értik meg nem vagyunk mind egyformák!!!
És sajnos ez mind két félre igaz mert olyat is halotam, hogy magyar csinálta ezt!!
Igen elnyerni mai világban más bizalmát nem egyszerü sőt igen csak esélytelen!!!
Gyerek nélkül is macerás, gyerekkel még nehezebb:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__12461195-ko..
6: A másik 70% miatt van ez, akiket teljesen jogosan nem akarnak üzlettársnak, így jártál sajnos.
Olyan lakást kell keresned, ahol fogadnak gyereket is, és amit kérnek (ajánlás, munkáltatói igazolás, befogadói nyilatkozat, stb.), azt megtenni.
4: Nincs aki a másik 2 gyerekkel a mostani lakásotokban tud maradni?
Ketten ti mehetnétek a McDonald's betegházba is, vagy van ahol ad a kórház szállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!