Budapesten ki melyik munkásszállót ajánlaná?
Ez engem is érdekelne. Jelenleg munkásszállón lakok, de 2ágyasban. Itt az a helyzet, hogy vannak fürdőszobás és nem-fürdőszobás szobák. Ha valakinek a szobájában van wc, zuhanyzó, akkor jár hozzá a szobatárs is.
Ha valaki egyedül akarna lenni,akkor azt úgy oldhatja meg, ha olyan szobába megy, ahol szintén 2 ágy van, de csak mosdókagyló van a szobában.
Itt először a fürdőszobás szobákba teszik az embereket és ha elfogynak a helyek, utána jönnek a mosdókagylós szobák.
(Akinek nincs wc, annak közös használatú wc-t kell használnia)
Az ilyen szállóknak nagy eséllyel nem érdekük az, hogy egy szobában egy személyt "tároljanak".
Voltam már háromágyas szállón is, ott az volt a módi, hogy ahogy felszabadult egy ágy, akkor máris tettek be 1-2 napon belül egy újabb embert.
Szóval, én nem tudok ilyen lehetőséget. Max. ha az ember keményen fizet a másik ágyért. Mert azt kell nézni, hogy a szállónak jó legyen az, ha egy szobában valaki egyedül van. Ez meg úgy érhető el,ha az ember kifizeti a másik ágyat is. Úgy meg nem jó a szállónak, hogy a másik ágyért nem kap fejpénz(vagy bármilyen pénzt),merthogy a szobában lakó egyedül akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!