Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szegeden kitartani vagy...

Szegeden kitartani vagy költözni tovább Budapestre?

Figyelt kérdés

Albérletben élek, 33 éves vagyok.

Éltem már korábban Budapesten 3 évig, akkor beteges nagyszülők miatt visszaköltöztem.

Sajnos azóta elhunytak. Annyira nem szeretek már itt élni, a munkám sem szeretem.

Azért Budapesten sem volt kolbászból a kerítés, sok volt az albérlet ára a fizuhoz képest.

Úgy érzem itt sem jó Szegeden, de félek Budapesttől is hogy mennyit változott mióta ott éltem.

Egyedül költöznék.

Szerintetek belevágjak?

Munkát nem félek, hogy nem talalalnek, most is 7 ezer aktív hirdetés van Budapesten, Szegeden szinte semmi.

Kíváncsi lennék a velemenyetekre

2023. jún. 14. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Tovább gondolkodj, a háború és a jobb kereset miatt.Nyugat felé nézz inkább.Ahonnan akár munkába, akár lépni egy pillanat.Nyugati kereset mellett.
2023. jún. 14. 16:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha háború lenne mindegy hol élünk, ennyire pesszimista nem vagyok. Egyébként is szeretek itthon élni, csak nyaralni járok külföldre
2023. jún. 14. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is szegedi vagyok, 29 éves. Én is gondolkozom 1 éven belül a Pestre költözésen. Egyébként ez a döntés nem örökre szól, szóval ha valamiért nem tetszik nem kötelező örökre ott sem maradni. De ha itt most nem érzed jól magad, akkor válts mindenképp.
2023. jún. 14. 17:17
 4/5 A kérdező kommentje:
3as elégedett vagy a munkahelyeddel és a lehetősegekkel?
2023. jún. 14. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Most jó munkahelyem van, de nincs előrelépési lehetőség egyáltalán, én pedig azért ennél többet is ki akarok hozni magamból, nem ebben a pozícióban képzelem el az életem nyugdíjas koromig. És igen, relatíve kevés az álláshirdetés, főleg a város méreteihez képest.
2023. jún. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!