Most van csótányirtás a társashazunkban. Köteles vagyok beengedni őket a lakásba?
Milyen idegeneket? Ezek nem látogatóba és nem nézelődni mennek!
Ha csőrepedés van és miattad ázik a fél ház, vagy tűz üt ki, akkor is te éppen "dolgozol"? Takaríts ki, rakj rendet - lehet, hogy pont nálad van a fészek - és engedd be az irtókat!
Nem vagy köteles beengedni a csótányokat a lakásodba. Viszont az a rossz hírem, h bemennek anélkül is.
Amúgy miért fosol az irtószeres emberektől, paranoid vagy?
Nem.
De az üldözési mániád aggasztó.
Nem vagy köteles beengedni öket. Viszont a következö csótányírtást neked kell fizetni az egész házra vonatkoztatva.
Ugyanis ha újra megjelennek a csótányok, akkor logikusan feltételezhetö, hogy töled terjedtek el, és mivel megakadályoztad a ház csótánymentesítését, neked kell az így keletkezett probléma megoldását fizetni.
A # 14-esnél a pont.
Sokba fog fájni a következő írtás, mellesleg lesz néhány haragosod is...
#14 és 15-ös
Látjátok, hogy nem tart ettől, mert 5x már eljátszhatta ezt következmények nélkül!
A közös képviselő a hibás, hogy nem terheli rá a minden évben ismétlődő és valószínűleg pont általa okozott csótányinvázió irtásának az árát.
Egy csótányos házban ücsörög és nála "nincs" csótány!
Persze, hanem a többinél van, akik rendszeresen irtatnak, nem is nála!
Röhej és szánalom!
Ahogy én a mi szomszédainkat ismerem, már úgy megverték volna mint a lovat, különösen bogárfóbiás szomszédasszony férje.
Miféle putris ember az ilyen?
Nálunk évente 2x van irtás a ház közös területein. Olyankor lehet kérni az egyéni, lakásban irtást is. Persze, pénzért.
Tavaly ősszel csak én kértem a lépcsőházunkban a 43 lakásból. Én inkább fizetem az évi kettőt.
5x megtetted hogy nem engedted be őket, majd most fel teszed ezt a kérdést a gyakorin? Gondolom meg lettél fenyegetve…
Vagy szimplán unatkozol ma este, ezért fárasztod a gyakori népét.
A csótány rendkívül terjeszkedő rovar. Nem elég csak egy (vagy egypár) lakásban irtani, hiszen a csővezetékeken mászik le-föl. Az sem elég, ha csupán egyszer irtják, mert közben biztosan lepetézett, tehát a kikelt lárvák ismét elárasztják a lépcsőházat, sőt a környéket is.
Tudtommal köteles mindenki beengedni a lakásába a cég embereit, különben közveszélyeztetést követsz el. A csótányok jelenléte nem gyerekjáték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!