Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mikor kezdjek el albérletet...

Mikor kezdjek el albérletet keresni ha május elején szeretnék költözni?

Figyelt kérdés

Május elején szeretnék költözni albérletbe.

Gondoltam hogy pár helyre kiírnám hogy albérletet keresek és én is keresném a hirdetések között a kiadó albérleteket.

Mikortól érdemes kb hirdetéseket feladni hogy albérletet keresek?

2023. márc. 12. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mától és írd bele a hirdetésbe, hogy májusban költöznél.
2023. márc. 12. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tegnaptól simán kereshetnél albérletet. Pont időben vagy szerintem.
2023. márc. 12. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Most. Az ok: sok alberleti szerzodesben 2 havi kaucio van, azaz 2 havi alberleti dij be van fizetve elore...tehat ha a foberlo fwl akarja .ondani, akkor konnyen lehet, hogy 2 vagy legalabb 1 havit lelakik ebbol az alberlo. Tehat hacsak nincs hirtelen uj alberlet a piacon, akkor a felszabadulokra.van eselyed. Tehat erdemes most elkezdeni keresni, igy ha nem ureset talalsz vagy mar epp fwlszabadulot, akkor a tulajdonos tud ugy tervezni latva a hirdetesed, hogy na szuper ez meg jon majustol.

De amugy ne aggodj. Ennyi ido alatt biztos talalsz megfelelot, még idoben vagy.

2023. márc. 12. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mostantól. Nem olyan egyszerű olyan albérletet találni, ami jó helyen van, és ki is tudod fizetni, meg néz is ki valahogy.
2023. márc. 12. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Mától
2023. márc. 13. 06:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Tegnap feltettem pár helyre a hirdetésem

2023. márc. 13. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!