Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Üdv: segítene valaki? A...

Üdv: segítene valaki? A tulaj fel szeretné újítani a lakást és fel mondta a szerződésünket(03.05 ig él). Abban egyeztünk meg hogy a lakás keresésig maradhatunk és azt nem kell fizetni de most még is ki kell fizetnem vagy maradunk.

Figyelt kérdés
De közben már le foglaloztam egy másik lakást és nem szeretnék 2 száz ezer forintot bukni. Jogi úton milyen lépéseket tehetek valamint él a bérbeadó részéről is a fennmaradó hónapok kifizetése? A szerződésben nincs erről írásban foglalva semmi.

2023. jan. 19. 22:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nehéz kibogozni, de én úgy értelmezem, hogy adott 1 havi kauciót beköltözéskor, és ő ezt szeretné visszakapni, a tulaj meg azt akarja, hogy inkább lakja le.
2023. jan. 22. 08:32
 22/25 anonim ***** válasza:
91%
Lófszt se lehet érteni abból, ahogy ez ír.
2023. jan. 22. 09:23
 23/25 A kérdező kommentje:
#18. Le írtam volna az egész story-t de elég hosszú lett volna. úgy biztosan érthetőbb lett volna,viszont próbáltam pár mondatban foglalva le írni. A lényeg, hogy én a megbeszéltekhez tartottam magam amíg ő nem volt hajlandó.az utolsó pillanatban lépett vissza, amit nem tartok fer dolognak. És most minden lehetőséget kihasználva, peres úton próbálom vele éreztetni hogy nem kellene szorakozzon más zsebével.valamint más idejével.
2023. jan. 22. 22:14
 24/25 A kérdező kommentje:
Kicsit próbáltam utána járni a dolgoknak, hátha valaki volt már hasonló helyzetben, és el mondhatná a tapasztalatait. Ezt még ügyvéd előtt próbáltam, de már az ügyvéd fel világositott mindenre és feljelentés előtt állunk. #20 anyukádnak volt 15 IQ amikor ilyen hülye gyereket mint te vagy meg tartott az abortusz helyett. ,😂😂 Köszönöm mindenkinek egyébként aki értelmes választ tudott adni, viszont nézzetek utána ha ti is albérletben vagytok ugyan is sok minden szól a bérlő oldalán is. Persze nem a #20 és #22. Hasonlóknak. 😂😂
2023. jan. 22. 22:27
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem nersz semmit az ugyveddel,csak elhiteti,h van ertelme,mert az prnzt jelent neki ,ha pert inditasz!!

Veszteni fogod a pert es az ugyved igy is nyer.

Marc 5-ig kell kikoltozni. Addigi berleti dij jar neki jogosan.

2023. jan. 31. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!