Magyarországon nincs olyan törvény vagy íratlan
ingatlanos etikai szabály,hogy tájékoztatni kell az
esetleges halálesetről a vevőt/bérlót?
Figyelt kérdés
Kivettünk egy lakást, ésa tulaj nem említette, de az anyja a lakásban halt meg. A szomszédok mondták el. Mivel bútorozott az albérlet, lehet pont azon a heverőn, amin időnként aludni is szoktam. Engem ez nagyon zavar, nem is érzem itt jól magam azóta. Ha letelik az egy év, biztos nem maradunk, mert így ki sem vettük volna. Emellett (ez mára netről tudom) az egész lakótelep egy temetőre épült. Persze ezt mondhatja, hogy nem tudta, és én is megnézhettem volna. De őszintén, kinek jut eszébe ilyesmire rákeresni? Hallottunk már eddig is zajokat, de betudtuk annak, hogy régi panel. Most viszont minden zajtól félek, rosszul érzem itt magam és úgy érzem valahol be is csaptak.
Nem vagyok roma. Bár nem tudom van-e jelentősége a kérdés szempontjából.
Napok óta csöpög a csap is. Hiába zárom el. Nyilván ezt is csak képzelem, ahogy az állandó jajjgató hangot is
2023. jan. 18. 10:44
62/69 anonim válasza:
A csap csöpögés normális dolog. Egyrészt időnként tömítést kell cserélni, másrészt télen (idegebb időkben) sok helyen kezd el csöpögni a csap az amúgy nem vészesen rossz tömítés mellett is egyszerűen a hőtágulás miatt.
2023. jan. 18. 10:55
63/69 anonim válasza:
Angyalfoldre ne koltozz semmikepp, ide jartak a krvak regen elvetetni a babaikat, jobb hijjan, azert hivjak Angyalfoldnek, az elvetett prostik babai miatt. Ejszakankent babasirast lehet hallani az utcarol. Bar lehet, hogy csak valami zaszlo nyikorog?😄👼🏼
2023. jan. 18. 12:09
64/69 anonim válasza:
Akkor javaslom szántóföld közelébe se menj. Régen a nem kívánt gyerekek titkon abortált testeit temették a földek közti járóösvényre. Bevett szokás volt az is, hogy lezsírozták a bábával, hogy amint kibújik a kicsi feje, nyomjon egy tűt a koponyájába és ekönyvelik halva születésnek. Halva születettnek nem kell sír, az is mehet a szántóföldbe.
És te ezekről a földekről eszel.
2023. jan. 18. 12:12
65/69 anonim válasza:
63, Most a kérdező elmebajától függetlenül, komoly a névadás, vagy csak trollkodsz? O.o Nem hallottam még ezt a sztorit.
2023. jan. 18. 15:55
66/69 anonim válasza:
65 Komoly. Marmint az internet ezt irja :) Nem eltem akkoriban, hogy biztosra tudjam :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!