Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyit lennél hajlandó...

Mennyit lennél hajlandó fizetni egy ilyen "albérletházban" levő lakásra? (régi, lepukkant ház)

Figyelt kérdés
Ami 20 m2, nincs főzési, mosogatási és mosási lehetőség (csak egy mikró van, mosógép meg elvileg egy közös van az egész házra. A gázfűtést kikapcsolták, olajraditorokkal fűtenek a lakók (csoda hogy nem égett még le a ház..), melegvíz hol van-hol nincs, az egész ház egy jégverem. És még csótányok is vannak. :(

#hideg #ár #albérlet #fűés hiánya #főzés hiánya
2023. jan. 9. 11:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

3. kerületben békáson 2 szobás panelt tudsz bérelni 130-ért.

1 szobás lakást találsz Budapesten 90-ért normálisat.

2023. jan. 9. 14:51
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
linket tudsz a hirdetéshez?
2023. jan. 9. 15:16
 13/17 anonim ***** válasza:
11es: lemaradtál a bérleti díjakkal kb. 2 évet....
2023. jan. 9. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:
En nem reg vettem ki pont 90ert egy szobas galerias lakast a varosliget melett Pesten. Lehet talalni siman
2023. jan. 9. 23:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem felel meg a lakás paramétereinek. Vagyis jogszerüen esetleg tárolóként lehet kiadni.
2023. jan. 10. 08:04
 16/17 A kérdező kommentje:
Én is így tudom. Főzési, mosogatási, mosási lehetőségnek kéne lenni. Persze egy villanyrezsót még csak be tudnék zsúfolni, de én nem szeretném azt csinálni, mint a szomszédok, hogy a wc fölött mosogatják az edényeket...
2023. jan. 10. 09:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben nem laknék, ha 10 Ft lenne, akkor sem.

De mindegy is hogy ki mennyiért lakna ott. Van egy ára, amit vagy kifizetsz vagy elköltözöl. Ilyen egyszerű.

2023. jan. 10. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!