Ha nincs közjegyző által hitelesítve a bérleti szerződés, akkor nem tud kirakni a tulajdonos?
Nincs. Ez nem a szeretetszolgálat. 120ért amúgy sem lehetsz egy igényes albérletben, gondolom valami ócska szrt vettél ki olcsón, aztán meg csodálkozol, hogy kiesik az ablaka.
Biztos nem láttad, mikor kivetted...
Én meg sokkal, de sokkal többet fizetek alberletre.
És fogtam magam, beallitottam a nyílászázokat hogy ne legyen rés, légtelenitettem amelyik kalorifert lehetett, kepzeld, máris jobb a helyzet.
Pár óra es egy csavarhúzó meg nemi akarat kérdése
Mint írtam, a tulaj nem azért van, hogy neked jó legyen. Kölcsönös üzlet, 120ért árulta, te 120ért kivetted, ergo megegyeztetek.
Innentől kezdve a szerződésben foglaltak a mérvadóak. Gondolom nincs benne, hogy ha te fázol, az mentesít a lakás fizetése alól.
Még mindig nem értem… miért nem légteleníted a radiatort?
Egyébként meg, te vagy a suttyó, akárhogy nézzük.
Sok a 120ezer? Lehet költözni. Hideg a radiátor? Lehet költözni. Le akar vonni a kaucióból? Remelem le is fog, hiszen ahogy a hozzáálásodat nézzük, a később érkező számlákat nem egyenlítenéd ki.
Az ő nevén vannak a számlák? Mert ha olyan gyökér lennél, hogy a te neveden szereplő számlákat nem fizeted (amit ki is nézek belőled) akkor kikapcsolják az áramot, és addig nem kötik vissza neki, ami TE nem rendelted a számlákat.
Azt olvastad hogy nem tud kirakni? Vicces vagy. Én nagyon szépen állok a lakóimhoz, nagyon sok év alatt pedig háromszor fordult elő, hogy lakok elfelejtettek fizetni. Először szépen kérem, másodjára ultimátum, harmadjára pedig a lift előtt volt minden cuccuk.
Valamiért egyik sem emberkedett, egyik sem akart bíróságra menni, és az elmaradást is rendezték előbb utóbb.
Hidd el, hogy nem te körülötted forog s világ. :)
Tán el kéne gondolkodni hogy ha egyetlen válasz sincs ami neked adna igazat akkor tényleg te vagy a sötét.
Tudom, nehéz lehet 70 IQ-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!