Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Előző albérlő: indiai férfi,...

Előző albérlő: indiai férfi, középkorú. Mennyire tisztálkodnak?

Figyelt kérdés

Új albérletbe költöznék. Az előző férfi indiai volt, középkorú, és elvileg azért költözött el, mert jött Magyarorszagra a felesége és a gyerkőce, és ennyien már nem fértek volna el kényelmesen a lakásba.

Ennyi infóm van róla, hogy hol dolgozott stb, azt nem tudom.

Ugye Indiában nem nagyon szokás tisztálkodni a víz szennyezettsége miatt...

és ugyanazt a kanapét, ágyat, fotelt, ruhásszekrényt használnàm mint ő.

Szerintetek mennyire higénikusak az itt élő indiaiak?

Tusolnak, tisztálkodnak rendesen és a ruháikat rendesen mossák?

Ti költöznétek olyan albiba ahol indiai férfi lakott( nő nem volt a háznál, szoval magának kellett mosni stb )

Aludnátok olyan ágyban, ahol indiai aludt?

(Nem vagyok rasszista, morálisan, etikailag mint ember semmi bajom velük, a vallásukat is nagyon tisztelem, de a tisztálkodás egy más kérdés.

Egy költözés épp elég stresszel jár ( rengeteg a cuccom ) nem kell még az is hogy rogton az elejen baj kegyen az uj albimban, vagy agyi poloska, vagy barmi ilyen. )

vagy inkább nezzek masik lakast?

26 / nő

2022. dec. 16. 04:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

És mi van, ha egy pedáns férfi volt, aki indiai.

Lehet olyan is, hogy amire te azt mondod, hogy ez igen, ez teljesen olyan, mint amilyent elvár az ember, ő meg csak hümmög, hogy ő ide be nem teszi a lábát, amíg rendet nem csinálnak?

2022. dec. 18. 07:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az indiaiak között különböző kasztok vannak, klf szintű kulturáltsággal, szocializációval.

Akik Európába jönnek, nyilván tehetősebbek, de mint valaki itt írta, az sem garancia a megfelelő civilizáltságra.

Unalmas a magyarázkodás, hogy “nem vagyok rasszista”.

Természetesen nem vagy az. A kulturálatlanság, civilizálatlanság elutasítása alap.

A tájékozottság, műveltség kategóriája, hogy tudom, hogy Indiában a helyi adottságok, hagyományok, kasztrendszer, stb. miatt milyen a mentalitás, életforma.

Ebből fakadóan minden előítélet, fenntartás természetes és egészséges önvédelem.

A 2. világháborúban a megszálló szovjet katonák, többségükben az ukrán sereg katonái az angol wc-ben mostak lábat, mert azt hitték, arra való.

2022. dec. 19. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!