Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha ennyi a keresetem akkor...

Ha ennyi a keresetem akkor mennyiért kereshetek albérletet?

Figyelt kérdés
28 éves lány vagyok, nettó 340.000Ft a keresetem. Szeretnék elköltözni otthonról de nem tudom el tudnám-e tartani magam. Szerintetek mennyiért nézhetek albérletet? Egy kisebb, 1 de nagyon max 2 szobás lakás érdekelne
2022. dec. 4. 23:19
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Kicsit bezavar most ez a villany és gázszámla emelés és nem tudom az mennyi lenne... Szóval ezért sem tudom,hogy mennyire jönnék ki. A lakást Pest es Fejér megyében keresem
2022. dec. 4. 23:20
 2/21 anonim ***** válasza:
55%
Ha lakás, akkor nem zavar be, mert alacsony a rezsi.
2022. dec. 4. 23:32
 3/21 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem minél olcsóbbat keress.

Nekem több a fizetésem és 100+rezsit fizetek egy metró melletti 20 négyzetméteres garzonra.

Ennél olcsóbbat nem találtam.

2022. dec. 4. 23:34
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Ha tervben van, hogy gyűjtenél is sajátra vagy más nagyobbra, akkor szerintem is minél olcsóbban keress, de ennyiből szerintem megengedheted magadnak, hogy egyedül élj. Persze preferencia kérdése, ha lenne olyan, akivel szívesen összeköltöznél, akkor az jobban megérheti, mert jobb lakásban fogsz tudni élni azért a pénzért. Én 120+rezsire tenném a határt. Olyan lakást keress, ahol gáz és áram is van (tehát nem villanyfűtés), akkor egy ilyen kis lakás esetén tuti beleférsz a limitbe.
2022. dec. 4. 23:39
 5/21 anonim ***** válasza:
65%
Ha szeretnél félretenni, akkor a fizetésed egyharmadánál többet ne költs albérletre, úgy értem rezsivel együtt.
2022. dec. 4. 23:39
 6/21 anonim ***** válasza:
3%

Mind le lettetek pontozva mert albérletbe csak az megy akinek nincs pénzügyi érzéke.

Nem albérletbe kell költözni hanem lakást venni.

Lehetőség szerint kettőt, egyiket kiadni és máris van egy kis passzív jövedelmed.

2022. dec. 5. 00:31
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
Egész jó fizud van, de attól is függ, mit dolgozol. Olcsó garzon sem olcsó már, ez sok mindentől függ, kisebb vagy nagyobb város, főváros, milyen környéken stb. A kedvezményes rezsibe panelban simán beleférsz egyedül, mi hárman vagyunk felnőttek, nem léptük túl csak 1x, 18.000 ft volt a villanyszámla. Összesen a rezsi télen drágább, 40-60 ezer, de ez is 3 személyre.
2022. dec. 5. 01:07
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha eleinte nem mered bevállalni az anyagiak miatt egyedül, keresnek sokan lakótársat.
2022. dec. 5. 01:56
 9/21 anonim ***** válasza:
86%

A fizetesed kb 30%-at koltsd alberletre a biztonsag kedveert es akkor nem lesznek anyagi gondjaid normal koltekezes mellett. Most tudod mire koltesz es mennyit ugy, hogy otthon laksz. Marad annyi hogy alberletet es rezsit fizess? A kajat konnyen kitudod szamolni mert tudod mit szoktal enni.

Videken talalsz 100.000 korul lakast. Van egy haverom aki kisvarosban a foteren berel 100.000 alatt es van rokonom aki megyeszekhelyen berel uj epitesu lakast 120-140 kozt.

32F

2022. dec. 5. 03:50
 10/21 anonim ***** válasza:
2%
Én sosem értettem, miért gondolkozik mindenki teljes lakásban, pláne egyedül. Anno én fizettem egy szobáért 35 ezret rezsivel együtt, más meg 80+rezsit egy garzonért (arányok)....nóóóóóóórmális Maaaargit?
2022. dec. 5. 05:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!