Mennyiért bérletek lakást Budapesten?
Az ingatlanosok által meghirdetett lakások az FB csoportban folyamatosan kapják a nevetős smiley-kat, de a jofogason sem találtam olcsóbbat.
Szóval aki Budapesten bérel leírná hogy melyik kerületben, hány negyzetmeteres lakást bérel és mennyiért?
Én is a 9.ben találtam, egy régi barátom bérli, de most vett lakást és mennék helyette.
Lónyay utca, 2 éve volt teljesen felújítva (vezetékek, nyílászárók is újak), 80 negyzetmeteres duplakomfortos, klímás lakás. 260 mindennel együtt.
Akiktől így kérdeztem, mindenki azt mondta, hogy nagyon sok, de az utcában a hasonló lakások 300-400+rezsi árban vannak a neten (ez ugye nem kerül ki ha én kiveszem).
A mostani árakhoz képest, szerintem teljesen jó árban van,
egyedül mondjuk nem fizetnék ennyit, de ha párral/mással költözöl szerintem oké.
260 mindennel együtt? Az egyáltalán nem tűnik soknak.
Főleg hogy 80 m2 ami azért elég nagy, és hát Lónyai utca. Ott vagy a belváros közepétől 5-10 percre, a Dunától 3 percre gyalog.
Hát mert pl az én életvitelemhez, hogy hazajárok aludni sok. Ha te otthonról dolgozol/ kihasználod a házat akkor hajrá, azt ugye takarítani is kell. De abba azért ne bíz, hogy a tulaj nem fog emelni hisz veled új szerződést fog kötni új feltételekkel.
Amugy zuglo 145 ert béreltem rezsivel 40 nm lakás
VIII. kerület, Palotanegyed (körúton belüli rész), 56 nm, 180+rezsi.
Ingatlan.com-on találtuk, és akkor ehhez hasonló ajánlatok voltak ebben a kategóriában. (Tehát ebben semmilyen "ismerős ismerőse általi kedvező ár" faktor nincs benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!