Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A különféle hevítős cigaretták...

A különféle hevítős cigarettákra (iQos, Glo) mennyire háklisak a főbérlők?

Figyelt kérdés

Jövőre albérletbe költözöm, már most elkezdtem nézegetni hirdetéseket, és szinte kivétel nélkül mindenhol tilos a dohányzás. Ennek örülök is, mert gyűlölöm a dohányszagot, viszont, ha erkély nélküli lakásba sikerül költözni, hevítős dohánytermékeket (ablakban) szeretnék "fogyasztani".

Van esetleg tapasztalatotok, hogy ez mennyire szokott működőképes lenni?

Arra tippelek, hogy a hozzáállás az lehet, hogy a dohányzás az dohányzás, és tilos, de hátha a gyakorlat nem mindig csak ennyi.

2022. nov. 18. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvan ez is tilos, de gyakorlatilag a kutya nem veszi eszre es ha utana kiszelloztetsz, akkor nem is erezni bent, nem hagy foltot a falon, nem szivjak be a butorok a szagot stb.

De a tanacsom az, hogy inkabb ne logj az ablakban, mert a kedves szomszedok be fognak kopni, hogy te ott szivsz valamit :D

Pontosabban elofordulhat, eleg hozza egy unatkozo nyugger, aztan balhe lesz.

2022. nov. 18. 22:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne mond meg hogy iqost szivsz.

Kutya se érzi meg, ez nem ugyanaz mint a rendes cigi.

2022. nov. 18. 23:23
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Alapvetően, ha rajtam múlik, szeretnék majd jó kapcsolatot ápolni a főbérlővel, ehhez pedig úgy gondolom, részben az őszinteségen vezet az út.

Megfordult persze a fejemben, hogy szép csendben űzöm majd ezt a sportot, de ha visszajut az infó, akkor repülhetek.

2022. nov. 19. 09:14
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Bérelj erkélyes lakást, vagy magyarázd meg a tulajdonosnak, hogy mi a különbség a kétféle dohányzás között. Jobb az őszinteség, mert ha rájön, azonnali felmondás lehet a vége.
2022. nov. 19. 10:24
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Hat en ebbe nem mentem bele. Bent szivtam, nem lett belole semmi. Termeszetesen nem okoztam kart a lakasban, kauciot visszakaptam, amikor koltoztem, tehat minden oke volt.

Ha nem dohanyzik esetleg, akkor hiaba magyarazod, hogy ez nem rendes cigi, nem fogja megerteni es eleg nehezen fogsz lakast talalni.

2022. nov. 19. 11:23
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
A feletted lakóval ápolj jó kapcsolatot, ne (csak) a tulajjal. Engem pl. zavarna, hogy nem tudok szellőztetni, mert folyton az ablakban lógsz a vackoddal.
2022. nov. 19. 12:01
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Ennek nem olyan a szaga, mint a ciginek. Budos, de mashogy. Meg ha az ablakban szivna is, ez nem megy be mashoz, elillan kint.
2022. nov. 19. 12:03
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

"Kutya se érzi meg, ez nem ugyanaz mint a rendes cigi."

Hát nem tudom, én pl. érzem azokon a barátaimon a szagát, akik ilyet szívnak...

Szóval le lehet pontozni, de nálam biztos nem lehetne, és meg is mondanám beköltözéskor, hogy semmi ilyesmit nem lehet szívni a lakásban, sem az ablakon kihajolva. Ha valaki mindenáron ilyet akar szívni, akkor menjen le a ház elé, vagy béreljen erkélyes lakást, vagy költözzön sajátba, ahol úgy szívja odabent, ahogy akarja.

2022. nov. 19. 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha te erzed a szagat akkor is, ha eppen nem szivjak, akkor piszok jo orrod lehet, nem irigyellek.
2022. nov. 19. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:
41%
Sokkal inkább arról van szó, hogy a te orrod ment már tönkre bagósként, nem a 8-as válaszolóval van gond.
2022. nov. 19. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!